Închide meniul
Foto

Fiica bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, apariţie spectaculoasă pe pârtie. Tânăra de 20 de ani a trecut deja pe la estetician. „Parcă eşti desenată!”

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2021, 18:36

Ioana Boureanu

Colaj Instagram

Ioana s-a dus în Alpii francezi, la Meribel Mottaret. Fata pe care o are Cristi Boureanu din căsnicia cu Irina Boureanu şi-a uimit fanii cu imaginile postate la marginea pârtiei. Reacţiile primite pe site-urile de socializare au fost pe măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Boureanu se distrează în Franţa

Zeci de prieteni au apreciat pozele. „Eşti foarte frumoasă„, „Ce-i cu frumuseţea asta, parcă eşti desenată„, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Ioana Boureanu.

Ioana Boureanu
Ioana Boureanu a făcut senzaţie lângă pârtia de schi

Tânăra a trecut deja pe la medicul estetician. Studentă la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Ioana a suferit deja o operaţie de mărire a buzelor.

Reclamă

Ioana nu se sfieşte să posteze mai multe poze provocatoare pe reţelele sociale, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos. Ioana Boureanu este fiica lui Cristian Boureanu din prima căsnicie. Boureanu a divorţat de mama fetei după ce femeia s-a îndrăgostit de naşul de cununie.

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Reclamă

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară. A stat într-un apartament cu chirie și atunci am făcut cea mai bună alegere și cea mai bună afacere a mea de până acum”, a recunoscut Cristi Borcea, în acest an, la Kanal D.

Reclamă
Citește și:

Ioana Boureanu, bătută de propriul tată în plină stradă

Cristian Boureanu şi fiica sa, Ioana, au fost în mijlocul un scandal de proporţii în 2016. Atunci, omul de afaceri a făcut un gest şocant şi şi-a bătut fiica în stradă. Imaginile cu Boureanu şi fiica sa au şocat întreaga ţară.

M-a tras de păr”, a spus Ioana Boureanu, la acel moment. Între timp, relaţia dintre Ioana Boureanu şi tatăl său a devenit una normală.

Reclamă
Citește și: