Închide meniul

Cristi Borcea l-a dat de gol pe Gigi Becali! ”Dacă nu ar mai fi la FCSB, s-ar duce acolo”. Averea uriașă a latifundiarului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2021, 8:52

Cristi Borcea l-a dat de gol pe Gigi Becali! ”Dacă nu ar mai fi la FCSB, s-ar duce acolo”. Averea uriașă a latifundiarului

Veste cruntă pentru Gigi Becali

Hepta

Gigi Becali a avut o discuție aprinsă cu ultrașii FCSB și le-a transmis că vinde clubul pentru 10 milioane de euro. Fanii susțin că atunci când au făcut rost de bani, finanțatorul roș-albaștrilor s-ar fi răzgândit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea: ”Gigi Becali, dacă nu ar mai fi la FCSB, se duce la Clinceni”

”FCSB nu are probleme cu banii pentru că a mers tot timpul în Liga Campionilor. Gigi Becali a avut bani, are bani să susţină toate echipele din Liga 1. Când eram noi, ne tachinam, mergea în deplasări, mergeam la televiziuni. Pentru el, acum este o afacere. Dacă nu ar mai fi la FCSB, se duce la Clinceni. Baza lui este peste cea a lui Hagi.

Dacă era o unire (n.r.- CSA – FCSB), ar fi fost bine pentru ei. Cu stadionul, cu baza, cu suporterii, ar fi jucat cu 30.000 la fiecare meci. Ar fi avut condiţii peste Academia lui Hagi. Era greu să-l mai egaleze cineva în România.

Era o prăpastie. Eu cred că are peste 1 miliard (n.r.- de euro), active şi bani. Pe el nu-l interesează decât biserica şi familia. FCSB este doar o afacere”, a spus Borcea, citat de realitateasportiva.net.

Gigi Becali, criticat de Gheorghe Mustață: ”Asta cu hârtia este vrăjeala lui”

Gigi Becali a fost acuzat de fanii din Peluza Nord că nu vrea să vândă FCSB. Asta chiar dacă a anunțat că se desparte de club, dacă primește o ofertă de 10 milioane de euro. Gheorghe Mustață susținea că fanii au avut suma cerută de finanțator. ”E clar, nu vrea să vândă”, clarifica situația șeful Peluzei Nord, la finalul lui noiembrie.

Reclamă

”Asta cu hârtia este vrăjeala lui. Dacă voia să vândă clubul, trimitea hârtia și terminam, nu mai discutam. Oamenii așteaptă răspunsul, așa că n-are niciun rost să mai discutăm. Cu ștoul ăsta că vinde clubul… n-are rost să mai continuăm. E clar, nu vrea să vândă.

Din contră, nu-și făcuseră speranțe mari. Din acest motiv am cerut răspuns la hârtie, dar nu mai are rost să discutăm despre subiectul acesta. Nu vinde și gata”, a declarat Gheorghe Mustață.

Planul pus la cale de suporterii lui FCSB pentru Gigi Becali

Suporterii lui FCSB s-au obișnuit cu stilul lui Gigi Becali și nu au avut încredere în onestitatea declarațiilor lui, care a anunțat că își vinde clubul pentru 10 milioane de euro. Prin hârtia respectivă, ultrașii au încercat să obțină o garanție că latifundiarul din Pipera nu se mai răzgândește și chiar o scoate pe FCSB la vânzare.

Reclamă 4 / 0/3

Concret, fanii lui FCSB au cerut, prin acea solicitare, ca Gigi Becali să-i despăgubească cu două milioane de euro, dacă se răzgândește. Dacă renunță ultrașii la tranzacție, atunci patronul vicecampioanei este cel care ar fi avut de încasat două milioane de euro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și