Închide meniul

Cristi Borcea l-a dat de gol pe Gigi Becali! ”Dacă nu ar mai fi la FCSB, s-ar duce acolo”. Averea uriașă a latifundiarului

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2021, 8:52

Reclamă
Cristi Borcea l-a dat de gol pe Gigi Becali! ”Dacă nu ar mai fi la FCSB, s-ar duce acolo”. Averea uriașă a latifundiarului

Veste cruntă pentru Gigi Becali

Hepta

Gigi Becali a avut o discuție aprinsă cu ultrașii FCSB și le-a transmis că vinde clubul pentru 10 milioane de euro. Fanii susțin că atunci când au făcut rost de bani, finanțatorul roș-albaștrilor s-ar fi răzgândit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea: ”Gigi Becali, dacă nu ar mai fi la FCSB, se duce la Clinceni”

”FCSB nu are probleme cu banii pentru că a mers tot timpul în Liga Campionilor. Gigi Becali a avut bani, are bani să susţină toate echipele din Liga 1. Când eram noi, ne tachinam, mergea în deplasări, mergeam la televiziuni. Pentru el, acum este o afacere. Dacă nu ar mai fi la FCSB, se duce la Clinceni. Baza lui este peste cea a lui Hagi.

Dacă era o unire (n.r.- CSA – FCSB), ar fi fost bine pentru ei. Cu stadionul, cu baza, cu suporterii, ar fi jucat cu 30.000 la fiecare meci. Ar fi avut condiţii peste Academia lui Hagi. Era greu să-l mai egaleze cineva în România.

Era o prăpastie. Eu cred că are peste 1 miliard (n.r.- de euro), active şi bani. Pe el nu-l interesează decât biserica şi familia. FCSB este doar o afacere”, a spus Borcea, citat de realitateasportiva.net.

Gigi Becali, criticat de Gheorghe Mustață: ”Asta cu hârtia este vrăjeala lui”

Gigi Becali a fost acuzat de fanii din Peluza Nord că nu vrea să vândă FCSB. Asta chiar dacă a anunțat că se desparte de club, dacă primește o ofertă de 10 milioane de euro. Gheorghe Mustață susținea că fanii au avut suma cerută de finanțator. ”E clar, nu vrea să vândă”, clarifica situația șeful Peluzei Nord, la finalul lui noiembrie.

Reclamă
Reclamă 4

”Asta cu hârtia este vrăjeala lui. Dacă voia să vândă clubul, trimitea hârtia și terminam, nu mai discutam. Oamenii așteaptă răspunsul, așa că n-are niciun rost să mai discutăm. Cu ștoul ăsta că vinde clubul… n-are rost să mai continuăm. E clar, nu vrea să vândă.

Din contră, nu-și făcuseră speranțe mari. Din acest motiv am cerut răspuns la hârtie, dar nu mai are rost să discutăm despre subiectul acesta. Nu vinde și gata”, a declarat Gheorghe Mustață.

Planul pus la cale de suporterii lui FCSB pentru Gigi Becali

Suporterii lui FCSB s-au obișnuit cu stilul lui Gigi Becali și nu au avut încredere în onestitatea declarațiilor lui, care a anunțat că își vinde clubul pentru 10 milioane de euro. Prin hârtia respectivă, ultrașii au încercat să obțină o garanție că latifundiarul din Pipera nu se mai răzgândește și chiar o scoate pe FCSB la vânzare.

Reclamă

Concret, fanii lui FCSB au cerut, prin acea solicitare, ca Gigi Becali să-i despăgubească cu două milioane de euro, dacă se răzgândește. Dacă renunță ultrașii la tranzacție, atunci patronul vicecampioanei este cel care ar fi avut de încasat două milioane de euro.

 

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:22

Andrei Burcă, promisiune uriașă pentru fani înainte de Slovacia – România! A venit și cu un răspuns direct pentru contestatari

18:01

Cum a ratat o avere un parior! „Blestemul” celor două goluri anulate ale lui Romelu Lukaku

17:50

Cel mai bătrân fotbalist din lume are 57 de ani și nu vrea să se retragă: „Pasiunea nu se stinge!”

17:36

Al treilea transfer al verii la Universitatea Craiova! Jucătorul cerut de Costel Gâlcă în Bănie

17:28

Franţa – Polonia şi Olanda – Austria LIVE TEXT (19:00). Lupta pentru optimi se dă între Austria şi Polonia! Echipele de start

17:11

„Cel mai bun din istorie!” Lionel Messi a numit cel mai „mare” sportiv din toate timpurile! Răspunsul care i-a uimit pe fani

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și