Închide meniul

Primele decizii luate de Flavius Stoican la Dinamo. Câţi jucători pleacă în această iarnă. Iuliu Mureşan a făcut anunţul: „Nu am venit să demolez echipa!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2021, 20:03

Reclamă
Primele decizii luate de Flavius Stoican la Dinamo. Câţi jucători pleacă în această iarnă. Iuliu Mureşan a făcut anunţul: „Nu am venit să demolez echipa!

Jucătorul chemat de fani să o salveze pe Dinamo

Colaj Hepta

Conducătorul alb-roşiilor a recunoscut că nu se pune problemă ca noul antrenor să schimbe din temelii lotul. Acesta a şi anunţat câţi jucători vor pleca de la Dinamo în această pauză competiţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan, după demiterea lui Mircea Rednic: „Eu nu pot să o desfiinţez pe Dinamo”

Nu poţi să dai 15 jucători afară. Cu multe vorbe bune, cu aproape aceeaşi jucători, o să facem mai multe puncte. Mircea Rednic mi-a dat 15 propuneri de reziliere şi mi-a mai dat verbal câteva. Mai bine plecam. Eu nu am venit să o demolez pe Dinamo.

Sunt în discuţii permanente cu Stoican, analizăm ce jucători vor pleca. Vor fi câţiva care pleacă. Eu cred că da (n.r. 4-5 jucători). Dacă pleacă atât de mulţi, când îi mai omogenizezi? Eu nu pot să o desfiinţez pe Dinamo şi să o las fără jucători. În insolvenţă nu poţi să faci asta„, a declarat Iuliu Mureşan la digisport.ro.

Preşedintele grupării din Ştefan cel Mare a avut un mesaj pentru ultraşii din DDB, care s-au revoltat în momentul în care „Puriul” a fost demis. Fanii au anunţat că nu vor mai ajuta clubul cu bani.

De ce să-mi fie frică de fani? Eu sper să înţeleagă că măsura am luat-o din cauza faptului că Mircea Rednic a intrat în conflict cu jucătorii. Când intri în conflict cu ei, jucătorii nu te mai susţin„, a precizat Mureşan.

Reclamă

Prima reacţie a lui Flavius Stoican după ce a revenit la Dinamo

Flavius Stoican a venit cu primele detalii după ce a devenit noul antrenor al lui Dinamo. Tehnicianul de 45 de ani are un singur obiectiv, salvarea de la retrogradare! Misiunea este dificilă din moment ce alb-roşiii sunt pe penultimul loc în Liga 1.

Eu sunt gata să mă înham la muncă, mai multe detalii o să vă dau de mâine încolo. Doar atât pot să spun: «Hai, Dinamo!». Vom face posibilul și imposibilul să continuăm în Liga 1”, a declarat Flavius Stoican pentru gsp.ro.

Al 4-lea antrenor al lui Dinamo din acest sezon ar fi avut o reacţie memorabilă în care a fost sunat pentru a-l înlocui pe Mircea Rednic.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt gata de performanță, ați tras biletul câștigător!”, le-ar fi spus Flavius Stoica lui Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și