Închide meniul

Primele decizii luate de Flavius Stoican la Dinamo. Câţi jucători pleacă în această iarnă. Iuliu Mureşan a făcut anunţul: „Nu am venit să demolez echipa!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2021, 20:03

Primele decizii luate de Flavius Stoican la Dinamo. Câţi jucători pleacă în această iarnă. Iuliu Mureşan a făcut anunţul: „Nu am venit să demolez echipa!

Jucătorul chemat de fani să o salveze pe Dinamo

Colaj Hepta

Conducătorul alb-roşiilor a recunoscut că nu se pune problemă ca noul antrenor să schimbe din temelii lotul. Acesta a şi anunţat câţi jucători vor pleca de la Dinamo în această pauză competiţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan, după demiterea lui Mircea Rednic: „Eu nu pot să o desfiinţez pe Dinamo”

Nu poţi să dai 15 jucători afară. Cu multe vorbe bune, cu aproape aceeaşi jucători, o să facem mai multe puncte. Mircea Rednic mi-a dat 15 propuneri de reziliere şi mi-a mai dat verbal câteva. Mai bine plecam. Eu nu am venit să o demolez pe Dinamo.

Sunt în discuţii permanente cu Stoican, analizăm ce jucători vor pleca. Vor fi câţiva care pleacă. Eu cred că da (n.r. 4-5 jucători). Dacă pleacă atât de mulţi, când îi mai omogenizezi? Eu nu pot să o desfiinţez pe Dinamo şi să o las fără jucători. În insolvenţă nu poţi să faci asta„, a declarat Iuliu Mureşan la digisport.ro.

Preşedintele grupării din Ştefan cel Mare a avut un mesaj pentru ultraşii din DDB, care s-au revoltat în momentul în care „Puriul” a fost demis. Fanii au anunţat că nu vor mai ajuta clubul cu bani.

De ce să-mi fie frică de fani? Eu sper să înţeleagă că măsura am luat-o din cauza faptului că Mircea Rednic a intrat în conflict cu jucătorii. Când intri în conflict cu ei, jucătorii nu te mai susţin„, a precizat Mureşan.

Reclamă
Citește și:

Prima reacţie a lui Flavius Stoican după ce a revenit la Dinamo

Flavius Stoican a venit cu primele detalii după ce a devenit noul antrenor al lui Dinamo. Tehnicianul de 45 de ani are un singur obiectiv, salvarea de la retrogradare! Misiunea este dificilă din moment ce alb-roşiii sunt pe penultimul loc în Liga 1.

Eu sunt gata să mă înham la muncă, mai multe detalii o să vă dau de mâine încolo. Doar atât pot să spun: «Hai, Dinamo!». Vom face posibilul și imposibilul să continuăm în Liga 1”, a declarat Flavius Stoican pentru gsp.ro.

Al 4-lea antrenor al lui Dinamo din acest sezon ar fi avut o reacţie memorabilă în care a fost sunat pentru a-l înlocui pe Mircea Rednic.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt gata de performanță, ați tras biletul câștigător!”, le-ar fi spus Flavius Stoica lui Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
  • Iuliu Mureşan, reacţie dură după ce l-a dat afară pe Mircea Rednic
  • Câţi jucători vor pleca de Dinamo după venirea lui Flavius Stoican

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și