Închide meniul

Mircea Lucescu, mesaj teribil după demiterea lui Mircea Rednic de la Dinamo: „Nu ştiu dacă se mai salvează acum!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2021, 22:10

Reclamă
Mircea Lucescu, mesaj teribil după demiterea lui Mircea Rednic de la Dinamo: „Nu ştiu dacă se mai salvează acum!

Mircea Lucescu se află în Kiev după ce Rusia a invadat Ucraina

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Fostul jucător şi antrenor al lui Dinamo i-a avertizat pe conducătorii clubului. Le-a transmis că s-au făcut greşeli grave în această ediţie de campionat. „Câinii” au cu un punct mai mult decât ultima clasată din Liga 1, Academica Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu: „Cei care s-au ocupat de Dinamo s-au gândit mai mult la interesele lor”

A fost un moment în care cei ce s-au ocupat de echipa de fotbal s-au gândit mai mult la interesele lor, vânzând jucători și atât. OK, vinzi jucători, e normal. Cumperi, la fel de normal. Dar nu au asigurat o continuitate! Dar când schimbi 7-8 jucători anual, nu faci o echipă! Niciodată!

Trebuie un nucleu de jucători atașați de club, de culori, iar în jurul lor manevrezi în funcție de interesele echipei. Nu știu dacă se salvează acum! Sunt oameni care trebuie să se ocupe.

Să se gândească ce înseamnă Dinamo, ce înseamnă acest brand, la fel ca Steaua și Rapid! Brandurile astea poartă în spate speranțele a zeci de mii de suporteri. Nu poți să-i faci peste noapte.

Fanii nu se pot transfera. Fiecare echipă are grupul ei de suporteri care se creează în ani de zile. Poți trăda pe oricine, dar nu culorile unei echipe. Când plângi pentru echipa aia, e imposibil să o faci pentru o altă echipă peste 50 de ani„, a declarat Mircea Lucescu pentru gsp.ro.

Reclamă

Mircea lucescu a câştigat 6 titluri în tricoul lui Dinamo. A terminat pe primul loc cu alb-roşiii şi din postura de antrenor, în 1990.

Mircea Rednic nu îşi revine după ce a fost demis de la Dinamo

Mircea Rednic a venit cu lămuriri după ce a fost anunţat, prin SMS şi e-mail, că a fost dat afară de la Dinamo. Chiar dacă Flavius Stoican a fost numit deja în locul său, „Puriul” a dezvăluit că nu a semnat rezilierea contractului. Aşteaptă să vadă ce propunere îi va face Iuliu Mureşan.

Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic. Ce înseamnă un comunicat?

Între mine și Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere„, a reacţionat Mircea Rednic la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și