Închide meniul

Mircea Lucescu, mesaj teribil după demiterea lui Mircea Rednic de la Dinamo: „Nu ştiu dacă se mai salvează acum!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2021, 22:10

Mircea Lucescu, mesaj teribil după demiterea lui Mircea Rednic de la Dinamo: „Nu ştiu dacă se mai salvează acum!

Mircea Lucescu se află în Kiev după ce Rusia a invadat Ucraina

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Fostul jucător şi antrenor al lui Dinamo i-a avertizat pe conducătorii clubului. Le-a transmis că s-au făcut greşeli grave în această ediţie de campionat. „Câinii” au cu un punct mai mult decât ultima clasată din Liga 1, Academica Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu: „Cei care s-au ocupat de Dinamo s-au gândit mai mult la interesele lor”

A fost un moment în care cei ce s-au ocupat de echipa de fotbal s-au gândit mai mult la interesele lor, vânzând jucători și atât. OK, vinzi jucători, e normal. Cumperi, la fel de normal. Dar nu au asigurat o continuitate! Dar când schimbi 7-8 jucători anual, nu faci o echipă! Niciodată!

Trebuie un nucleu de jucători atașați de club, de culori, iar în jurul lor manevrezi în funcție de interesele echipei. Nu știu dacă se salvează acum! Sunt oameni care trebuie să se ocupe.

Să se gândească ce înseamnă Dinamo, ce înseamnă acest brand, la fel ca Steaua și Rapid! Brandurile astea poartă în spate speranțele a zeci de mii de suporteri. Nu poți să-i faci peste noapte.

Fanii nu se pot transfera. Fiecare echipă are grupul ei de suporteri care se creează în ani de zile. Poți trăda pe oricine, dar nu culorile unei echipe. Când plângi pentru echipa aia, e imposibil să o faci pentru o altă echipă peste 50 de ani„, a declarat Mircea Lucescu pentru gsp.ro.

Reclamă

Mircea lucescu a câştigat 6 titluri în tricoul lui Dinamo. A terminat pe primul loc cu alb-roşiii şi din postura de antrenor, în 1990.

Citește și:

Mircea Rednic nu îşi revine după ce a fost demis de la Dinamo

Mircea Rednic a venit cu lămuriri după ce a fost anunţat, prin SMS şi e-mail, că a fost dat afară de la Dinamo. Chiar dacă Flavius Stoican a fost numit deja în locul său, „Puriul” a dezvăluit că nu a semnat rezilierea contractului. Aşteaptă să vadă ce propunere îi va face Iuliu Mureşan.

Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic. Ce înseamnă un comunicat?

Între mine și Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere„, a reacţionat Mircea Rednic la fanatik.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și