Închide meniul

Dinamo a început „curăţenia de iarnă”! Primul jucător dat afară după demiterea lui Mircea Rednic: „Am făcut rezilierea”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 decembrie 2021, 14:20

Reclamă
Dinamo a început „curăţenia de iarnă! Primul jucător dat afară după demiterea lui Mircea Rednic: „Am făcut rezilierea

Cum ar putea scăpa Dinamo de retrogradare

Profimedia

Tomas Vestenicky este primul jucător dat afară de la Dinamo în această iarnă. După înlocuirea lui Mircea Rednic cu Flavius Stoican, şefii din Ştefan cel Mare au început să facă modificări şi în cadrul lotului de jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a început „curăţenia de iarnă”

Atacantul Tomas Vestenicky nu s-a acomodat deloc la Dinamo, nu a dat randamentul scontat şi conducerea s-a înţeles deja cu el în privinţa rezilierii contractului. Anunțul a fost făcut de Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului din ”Ștefan cel Mare”. ”Mircea Rednic a semnat 15 propuneri de desfacere de contract pentru jucători care nu intrau în planurile lor. Tot el l-a trimis pe Vestenicky cu impresarul la mine. Cu el am făcut singura reziliere. În rest, toate propunerile sunt la mine în vestiar”, a anunțat Iuliu Mureșan, conform playsport.ro.

Vestenicky a fost adus de Mircea Rednic

Vârful adus la Dinamo chiar de către Mircea Rednic în luna octombrie nu a dat deloc satisfacţie la echipa din Ştefan cel Mare. Nu mai jucase de 10 luni nicăieri. Atacantul slovac de 25 de ani a bifat doar șapte apariții în tricoul formației din ”Ștefan cel Mare”, fără să reușească să aibă vreo realizare personală. Oficialii echipei au de gând să renunţe la mai mulţi jucători în următoarea perioadă, însă nu la 15 fotbaliști, așa cum își dorea Mircea Rednic. Iuliu Mureșan a transmis recent că vor mai pleca cel mult alți patru fotbaliști, în afara lui Tomas Vestenicky. În ceea ce privește transferurile, Iuliu Mureșan a anunțat că va veni un număr de jucători egal cu cel al plecărilor.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului Vezi toate știrile
Citește și