Închide meniul

Iuliu Mureșan continuă atacurile la adresa lui Mircea Rednic. „Nu va fi așa cum voia el!” Ce se va întâmpla la Dinamo după venirea lui Flavius Stoican

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 decembrie 2021, 13:30

Iuliu Mureșan continuă atacurile la adresa lui Mircea Rednic. „Nu va fi așa cum voia el! Ce se va întâmpla la Dinamo după venirea lui Flavius Stoican

Iuliu Mureșan continuă atacurile la adresa lui Mircea Rednic

SportPictures / Dragos Pascaneanu/ Sport Pictures via hepta

Mircea Rednic își dorea să facă o adevărată revoluție în lotul lui Dinamo și să dea afară 15 jucători. Iuliu Mureșan a anunțat însă că acest lucru nu va întâmpla niciodată în mandatul lu Flavius Stoican. „Câinii” își vor aduce maxim patru sau cinci nume noi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan continuă atacurile la adresa lui Mircea Rednic

„Am început deja să vorbesc cu Flavius despre lot, despre jucători, despre transferuri.

Nu vor pleca 15 jucători, așa cum își dorea Mircea Rednic. Probabil că vor pleca patru sau cinci jucători și vor veni alții în schimb”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit digisport.ro.

Al 5-lea mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo a fost un dezastru total. Cu Rednic pe bancă, Dinamo a obţinut o singură victorie în 12 meciuri oficiale. Chindia a fost singura echipă învinsă de Dinamo în mandatul „Puriului”.

Rednic a lăsat-o pe Dinamo pe penultimul loc în clasament. Antrenorul de 59 de ani a fost dat afară, deşi îşi făcuse planurile de viitor pentru a salva echipa de la retrogradare. Înlocuitorul său, Flavius Stoican, a mai fost deja de două ori pe banca lui Dinamo.

Reclamă
Citește și:

Noi dezvăluiri despre demiterea lui Mircea Rednic

Au ieșit la iveală alte două nume care şi-au dat acordul pentru demiterea lui Mircea Rednic. Este vorba despre două persoane cu greutate de la echipa din Ştefan cel Mare, Marian Iuhasz și Gheorghe Nițu.

Cei doi oameni de afaceri au sprijinit clubul cu bani în mai multe rânduri și au fost cei care i-au spus lui Mureșan că își dau acordul pentru îndepărtarea „Puriului”, anunţă gsp.ro. Cei doi au ajutat Dinamo foarte mult în ultima perioadă. Au plătit primele de instalare la transferurile lui Plamen Iliev și Cătălin Carp, dar și salariile lui Petar Gluhakovic.

Mai mult, în noiembrie, Marin Iuhasz, care deține în nume propriu un procent de 0,31% din valoarea masei credale și 0,40% din valoarea creanțelor votante, a fost ales membru în Comitetul creditorilor. Nu a fost singurul ajutor al acestuia pentru Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

La 17 decembrie 2020, omul de afaceri Marian Iuhasz a donat 100.000 lei pentru ca Dinamo să poată plăti restanțele salariale față de angajații din zona administrativă a clubului. Al doilea împrumut, în valoare de 40.000 de lei, a fost făcut prin societatea lui, Delta Glass SRL, la 3 februarie 2021, mai spune sursa citată.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și