Închide meniul

Jucătorul chemat de suporteri să o salveze pe Dinamo: „Fanii îmi scriu”. Ce răspuns le-a dat acestora

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 decembrie 2021, 11:54

Jucătorul chemat de suporteri să o salveze pe Dinamo: „Fanii îmi scriu. Ce răspuns le-a dat acestora

Jucătorul chemat de fani să o salveze pe Dinamo

Colaj Hepta

Conducerea lui Dinamo l-a dat afară pe Mircea Rednic şi l-a adus pe Flavius Stoican, în încercarea de a salva echipa de la retrogradare. Fanii nu au fost de acord cu mutarea, dar încearcă să aducă jucători pentru a salva echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul chemat de fani să o salveze pe Dinamo

Fanii lui Dinamo l-au rugat pe Sergiu Hanca să se întoarcă în Ştefan cel Mare. Fotbalistul a plecat chiar din Ştefan cel Mare în 2019 la Cracovia, echipă care l-a cumpărat de la Dinamo, iar pentru moment nu se gândește să revină în Liga 1. Hanca a devenit căpitanul echipei din Cracovia și chiar dacă fanii lui Dinamo îi trimit mesaje și îl cheamă înapoi, Hanca nici nu se gândeşte să plece din Polonia în acest moment.

Citește și:

„Fanii îmi mai scriu: ‘Vino la Dinamo’, ‘Dinamo are nevoie de tine’. Dar nu e momentul să mă întorc. Îmi este foarte bine în Polonia, am muncit mult să ajung acolo, nu văd de ce aș schimba acest lucru. Am plecat de la Dinamo într-o situație grea, n-aș putea să mă întorc într-o situație și mai grea!”, a spus Hanca, anunţă digisport.ro.

Sergiu Hanca a ajuns deja unul dintre veteranii echipei poloneze. Are deja 103 meciuri în tricoul echipei KS Cracovia, pentru care a marcat 17 goluri. Românul are şi 18 pase decisive până în acest moment.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) Vezi toate știrile
Citește și