Închide meniul

E gata! Barcelona transferă un star de 50 de milioane de euro. Prima mare lovitură dată de Xavi

Alexandru Ivan Publicat: 22 decembrie 2021, 17:23

Reclamă
E gata! Barcelona transferă un star de 50 de milioane de euro. Prima mare lovitură dată de Xavi

Xavi are parte de primul mare transfer

Profimediaimages

Ferran Torres va deveni jucătorul Barcelonei încă din această iarnă, anunță sport.es. Jucătorul iberic va semna un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ferran Torres semnează cu Barcelona

Negocierile dintre Manchester City și Barcelona sunt în stadiu avansat, iar anunțul oficial ar putea fi făcut în câteva ore, scrie sursa citată. Echipa lui Xavi va plăti 50 de milioane de euro + 10 milioane bonusuri pentru Ferran Torres. Inițial, englezii au cerut 75 de milioane de euro.

Ferran Torres a disputat doar șapte meciuri pentru Manchester City în acest sezon, în toate competițiile. Jucătorul de 21 de ani și-a trecut în cont trei goluri și un assist.

Torres evolua pentru echipa lui Pep Guardiola din august 2020, când City îl transfera de la Valencia pentru 28 de milioane de euro. Alături de „cețățeni”, ibericul a devenit campion al Angliei și a jucat finala UEFA Champions League, pierdută cu Chelsea, scor 0-1.

50 de milioane de euro e cota lui Ferran Torres, potrivit transfermarkt.com. La naționala Spaniei, fotbalistul de 21 de ani a adunat 22 de meciuri, reușind să înscrie 12 goluri.

Reclamă

Următoarea lovitură pregătită de Xavi

După aducerea lui Ferran Torres, Xavi se va concentra pe prelungirea contractului puștiului Gavi. Antrenorul  Barcelonei a transmis un mesaj categoric către conducerea echipei. Gavi este prioritatea numărul unu!

„Trebuie să îi prelungim contractul acum. Dacă este necesar, facem și chetă! Nu avem voie să pierdem un astfel de fotbalist. El trebuie să fie baza pentru viitorul acestui club. Din ce am înţeles, negocierile purtate de conducători pentru reînnoirea contractului lui Gavi decurg foarte bine. El este un jucător esenţial pentru această echipă. Gavi e spectaculos. Oferă goluri şi pase decisive. Este viitorul acestui glub. Este impresionant cum joacă. Este un fotbalist de nepreţuit pentru orice antrenor”, a spus Xavi, potrivit sport.es.

Cotat la 25 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Gavi a bifat în actualul sezon 21 de apariţii pentru FC Barcelona, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și