Închide meniul

OFICIAL | Gabriel Enache a semnat cu FC U Craiova 1948. Primul transfer al iernii făcut de Adrian Mititelu, care încă nu și-a adus antrenor

Alexandru Ivan Publicat: 22 decembrie 2021, 19:08

Reclamă
OFICIAL | Gabriel Enache a semnat cu FC U Craiova 1948. Primul transfer al iernii făcut de Adrian Mititelu, care încă nu și-a adus antrenor

Gabriel Enache, la FC U Craiova 1948

Facebook FC U Craiova 1948

„Gabriel Enache, jucător ce a terminat sezonul actual la formația de primă ligă Zhetysu din Kazahstan, unde a evoluat în 25 de partide, a semnat cu Știința!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Enache a semnat cu FC U Craiova 1948

Internaționalul român are în palmares 4 trofee în campionatul românesc și anume: campionatul, cupa și supercupa, cu Astra Giurgiu, dar și cupa ligii, cu FCSB. De asemenea, fotbalistul polivalent de bandă dreapta are și 5 convocări la echipa națională.
Bine ai venit, Gabi!”, este anunțul oficial al celor de la FC U Craiova 1948.

Prin aducerea lui Gabriel Enache, Adrian Mititelu dă semne că a schimbat strategia clubului. Vara trecută, FC U Craiova 1948 a transferat mulți jucători străini, care însă n-au avut randamentul dorit și ar putea pleca din Bănie chiar în această iarnă.

FC U Craiova 1948 e pe locul 14 în Liga 1. Doar Dinamo și Academica Clinceni stau mai rău decât echipa lui Adrian Mititelu. Oltenii au adunat doar patru victorii în 21 de meciuri.

Reclamă

Adrian Mititelu, sfătuit să-l aducă pe Marius Croitoru la FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 a demis deja trei antrenori în acest sezon. Oltenii au început stagiunea cu Adrian Mutu pe banca tehnică, l-au adus pe Flavius Stoican, după care a venit Eugen Trică, care a fost și el dat afară. În prezent, antrenorul din acte al echipei lui Adrian Mititelu e preparatorul fizic Dan Vasilică.

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, le dă sfaturi celor de la FC U Craiova 1948. Oficialul vicecampioanei crede că Marius Croitoru i-ar putea salva pe alb-albaştri de la retrogradare.

„Și când era director sportiv, tot Croitoru alegea jucătorii. Sunt prieten cu Adrian Mititelu și cu Adiță Mititelu. Sunt oameni la care țin foarte mult. Mi-am dorit foarte mult să aibă rezultate. Echipa s-a orientat către jucători străini. Dar îi lipsea cineva precum Croitoru, care să poată să aleagă. Eu știu cam tot ce se întâmplă în fotbalul românesc. Cei de la Craiova au salarii mult mai mari decât Botoșani. Au fond de salarii de 300.000 de euro lunar”, a declarat Mihai Stoica, anunţă telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și