Închide meniul

OFICIAL | Gabriel Enache a semnat cu FC U Craiova 1948. Primul transfer al iernii făcut de Adrian Mititelu, care încă nu și-a adus antrenor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 decembrie 2021, 19:08

OFICIAL | Gabriel Enache a semnat cu FC U Craiova 1948. Primul transfer al iernii făcut de Adrian Mititelu, care încă nu și-a adus antrenor

Gabriel Enache, la FC U Craiova 1948

Facebook FC U Craiova 1948

„Gabriel Enache, jucător ce a terminat sezonul actual la formația de primă ligă Zhetysu din Kazahstan, unde a evoluat în 25 de partide, a semnat cu Știința!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Enache a semnat cu FC U Craiova 1948

Internaționalul român are în palmares 4 trofee în campionatul românesc și anume: campionatul, cupa și supercupa, cu Astra Giurgiu, dar și cupa ligii, cu FCSB. De asemenea, fotbalistul polivalent de bandă dreapta are și 5 convocări la echipa națională.
Bine ai venit, Gabi!”, este anunțul oficial al celor de la FC U Craiova 1948.

Prin aducerea lui Gabriel Enache, Adrian Mititelu dă semne că a schimbat strategia clubului. Vara trecută, FC U Craiova 1948 a transferat mulți jucători străini, care însă n-au avut randamentul dorit și ar putea pleca din Bănie chiar în această iarnă.

FC U Craiova 1948 e pe locul 14 în Liga 1. Doar Dinamo și Academica Clinceni stau mai rău decât echipa lui Adrian Mititelu. Oltenii au adunat doar patru victorii în 21 de meciuri.

Reclamă

Adrian Mititelu, sfătuit să-l aducă pe Marius Croitoru la FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 a demis deja trei antrenori în acest sezon. Oltenii au început stagiunea cu Adrian Mutu pe banca tehnică, l-au adus pe Flavius Stoican, după care a venit Eugen Trică, care a fost și el dat afară. În prezent, antrenorul din acte al echipei lui Adrian Mititelu e preparatorul fizic Dan Vasilică.

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, le dă sfaturi celor de la FC U Craiova 1948. Oficialul vicecampioanei crede că Marius Croitoru i-ar putea salva pe alb-albaştri de la retrogradare.

„Și când era director sportiv, tot Croitoru alegea jucătorii. Sunt prieten cu Adrian Mititelu și cu Adiță Mititelu. Sunt oameni la care țin foarte mult. Mi-am dorit foarte mult să aibă rezultate. Echipa s-a orientat către jucători străini. Dar îi lipsea cineva precum Croitoru, care să poată să aleagă. Eu știu cam tot ce se întâmplă în fotbalul românesc. Cei de la Craiova au salarii mult mai mari decât Botoșani. Au fond de salarii de 300.000 de euro lunar”, a declarat Mihai Stoica, anunţă telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gabriel Enache a semnat cu FC U Craiova 1948
  • Primul transfer al iernii făcut de Adrian Mititelu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca Vezi toate știrile
Citește și