Închide meniul

„Îmi place foarte mult de el, e un băiat inteligent!” Mircea Lucescu, cucerit de Edi Iordănescu! Cum trebuia să procedeze când a fost atacat de Gigi Becali: „Antrenorii sunt schimbaţi din cauza lor!”

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2021, 19:44

Reclamă
„Îmi place foarte mult de el, e un băiat inteligent! Mircea Lucescu, cucerit de Edi Iordănescu! Cum trebuia să procedeze când a fost atacat de Gigi Becali: „Antrenorii sunt schimbaţi din cauza lor!

Mircea Lucescu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Edi Iordănescu

Profimedia

Edi Iordănescu este una dintre variantele lui Răzvan Burleanu pentru postul de selecţioner. Plecat din cauza lui Gigi Becali de la FCSB, Edi Iordănescu este unul dintre tinerii antrenori pe care Mircea Lucescu îi apreciază.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, cucerit de Edi Iordănescu

E un băiat inteligent, îmi place foarte mult de el. Dar aştept mai mult de la astfel de antrenori. Nu ştiu cum a fost schimbat şi de ce a fost schimbat. Trebuia să găsească o cale de mediere, o soluţie care să mulţumească şi conducătorul. Problema e că antrenorii sunt schimbați din cauza lor, nu din cauza patronilor, pentru că nu au capacitatea să îi atragă pe conducători la ceea ce își doresc ei să facă.

Nu a avut argumentele necesare să-i convingă că, dacă fac ca ei, ajung la performanță. Aștept mai mult de la astfel de antrenori.„, a spus Mircea Lucescu la digisport.ro.

Totul s-a rupt între Edi Iordănescu și Gigi Becali după un meci cu FC Voluntari, scor 0-0, când patronul a ordonat ca Budescu să fie scos din teren în prima repriză, dar Iordănescu Jr. a refuzat să-l asculte. Câteva zile mai târziu, Edi Iordănescu își rezilia contractul.

Opt victorii, două remize și două înfrângeri au fost rezultatele lui Edi Iordănescu la FCSB.

Reclamă

Motivul real pentru care Gigi Becali a vrut să scape de Edi Iordănescu

Gigi Becali l-a făcut pe Edi Iordănescu să plece de la FCSB, asta după ce tehnicianul a reușit să pună echipa pe picioare. Din informațiile AS.ro, motivul real pentru care Becali l-a forțat pe Iordănescu să plece este prima uriașă pe care o avea acesta la câștigarea campionatului. Tot banii sunt și motivul pentru care finanțatorul FCSB vrea să renunțe la Constantin Budescu și Claudiu Keșeru.

Becali l-a adus pe Iordănescu la echipă în momentul în care formația sa era jos, iar șansele la titlu erau infime. Finanțatorul FCSB a acceptat să-i dea lui Edi Iordănescu 100.000 de euro primă de titlu. Din informațiile AS.ro, Becali s-a speriat în momentul în care a văzut că echipa începe să meargă și ar fi făcut tot posibilul să-l facă pe tehnician să plece.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului 15:48 VIDEOCarlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani 15:26 „Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! 14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor Vezi toate știrile
Citește și