Închide meniul

„Îmi place foarte mult de el, e un băiat inteligent!” Mircea Lucescu, cucerit de Edi Iordănescu! Cum trebuia să procedeze când a fost atacat de Gigi Becali: „Antrenorii sunt schimbaţi din cauza lor!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2021, 19:44

„Îmi place foarte mult de el, e un băiat inteligent! Mircea Lucescu, cucerit de Edi Iordănescu! Cum trebuia să procedeze când a fost atacat de Gigi Becali: „Antrenorii sunt schimbaţi din cauza lor!

Mircea Lucescu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Edi Iordănescu

Profimedia

Edi Iordănescu este una dintre variantele lui Răzvan Burleanu pentru postul de selecţioner. Plecat din cauza lui Gigi Becali de la FCSB, Edi Iordănescu este unul dintre tinerii antrenori pe care Mircea Lucescu îi apreciază.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, cucerit de Edi Iordănescu

E un băiat inteligent, îmi place foarte mult de el. Dar aştept mai mult de la astfel de antrenori. Nu ştiu cum a fost schimbat şi de ce a fost schimbat. Trebuia să găsească o cale de mediere, o soluţie care să mulţumească şi conducătorul. Problema e că antrenorii sunt schimbați din cauza lor, nu din cauza patronilor, pentru că nu au capacitatea să îi atragă pe conducători la ceea ce își doresc ei să facă.

Nu a avut argumentele necesare să-i convingă că, dacă fac ca ei, ajung la performanță. Aștept mai mult de la astfel de antrenori.„, a spus Mircea Lucescu la digisport.ro.

Totul s-a rupt între Edi Iordănescu și Gigi Becali după un meci cu FC Voluntari, scor 0-0, când patronul a ordonat ca Budescu să fie scos din teren în prima repriză, dar Iordănescu Jr. a refuzat să-l asculte. Câteva zile mai târziu, Edi Iordănescu își rezilia contractul.

Opt victorii, două remize și două înfrângeri au fost rezultatele lui Edi Iordănescu la FCSB.

Reclamă

Motivul real pentru care Gigi Becali a vrut să scape de Edi Iordănescu

Gigi Becali l-a făcut pe Edi Iordănescu să plece de la FCSB, asta după ce tehnicianul a reușit să pună echipa pe picioare. Din informațiile AS.ro, motivul real pentru care Becali l-a forțat pe Iordănescu să plece este prima uriașă pe care o avea acesta la câștigarea campionatului. Tot banii sunt și motivul pentru care finanțatorul FCSB vrea să renunțe la Constantin Budescu și Claudiu Keșeru.

Becali l-a adus pe Iordănescu la echipă în momentul în care formația sa era jos, iar șansele la titlu erau infime. Finanțatorul FCSB a acceptat să-i dea lui Edi Iordănescu 100.000 de euro primă de titlu. Din informațiile AS.ro, Becali s-a speriat în momentul în care a văzut că echipa începe să meargă și ar fi făcut tot posibilul să-l facă pe tehnician să plece.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și