Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a rămas mască! Dezvăluirile care îl compromit pe Laurenţiu Reghecampf. Scandalul divorţului trece la un alt nivel

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 decembrie 2021, 14:48

Reclamă
Anamaria Prodan a rămas mască! Dezvăluirile care îl compromit pe Laurenţiu Reghecampf. Scandalul divorţului trece la un alt nivel

Anamaria Prodan încă nu a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Lovitură pentru Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan ar fi vrut să aibă parte de Sărbători liniştite alături de copii, dar se pare că lucrurile nu sunt deloc aşa. Acum ies la iveală noi imagini şi informaţii despre Laurenţiu Reghecampf şi iubita acestuia, Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a rămas mască!

Anamaria Prodan a rămas mască după ultimele imagini şi mesaje cu care a fost asaltată pe rețelele de socializare. Atât pe conturile acesteia, cât și pe conturile copiilor ei, au ajuns imagini cu antrenorul şi iubita acestuia care ar demonstra că cei doi sunt împreună de mai mult timp. Imaginile ar data din noiembrie 2020, când Laurenţiu reghecampf şi Corina Caciuc ar fi fost în vacanţă în Dubai şi credeau că nu îi vede nimeni.

Laurențiu Reghecampf își petrecea timpul departe de casă, în compania amantei sale, conform spynews.ro. Imaginile de anul trecut ar fi fost imortalizate pe o plajă de lux din Dubai. Vedeta a rămas de-a dreptul șocată atunci când a primit imaginile și a cerut mai multe informații. Aceste imagini controversate au venit la Anamaria Prodan de la mai mulți români care se distrau și ei, tot la Nikki Beach, în Dubai, mai spune sursa citată.

Se pare că, la un moment dat, Laurențiu Reghecampf și-a dat seama că și ei sunt români și s-a speriat puțin, motiv pentru care și-a schimbat locul și i-a spus amantei sale, Corina Caciuc, să stea mai departe de el. Corina Caciuc nu era deloc încântată de faptul că a fost trimisă mai departe.

Cei doi vor divorţa în 2022

Prima înfăţişare la divorţ a fost deja programată pentru luna februarie a anului 2022. Antrenorul şi iubita lui urmează să devină părinţi la finalul lunii mai a anului viitor. Se pare că după ce se va ofializa divorţul, Laurenţiu reghecampf ar urma să se căsătorească legitim cu Corina Caciuc.

Reclamă

Reghe Caciuc

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și