Închide meniul

Secretul mai puţin ştiut al lui Cătălin Moroşanu! Detalii incendiare despre vedetă: „Mama și-a dorit foarte mult”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 decembrie 2021, 14:44

Secretul mai puţin ştiut al lui Cătălin Moroşanu! Detalii incendiare despre vedetă: „Mama și-a dorit foarte mult

Cătălin Moroşanu surprinde: "Am luat bătaie de la o fată!"

Cătălin Moroşanu, alături de soţia lui / Instagram Cătălin Moroşanu

Cătălin Moroșanu este absolvent al Colegiului Național de Apărare și masterand în Istoria României în Geopolitica de Est, la Facultatea de Istorie și Filosofie. Și, toțuși, Motoșanu e unul dintre cei mai cunoscuți luptători din kickboxingul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri incendiare despre viața personală

„Mama și-a dorit foarte mult să devin avocat, eu mi-am dorit să fiu polițist. Până la urmă, destinul m-a dus pe drumul kickboxing-ului. Sunt absolvent și al Colegiului Național de Apărare, dar și masterand în Istoria României în Geopolitica de Est, la Facultatea de Istorie și Filosofie”, a spus Cătălin Moroșanu, potrivit gsp.ro.

Moroșanu n-a mai luptat din 2019. „Moartea din Carpați” nu mai plănuiește să revină în ring, dar vrea să pună umărul la formarea noii generații de luptători.

„De curând am început și școala de antrenori la Institutul de formare a antrenorilor. Am făcut ce-am făcut pe partea sportivă, acum e momentul să fiu mentor pentru noua generație care vine din spate. Să învăț copiii să se antreneze, să aibă mentalitate de învingători„, a mai spus Moroșanu.

Cum a ratat Cătălin Moroşanu oportunitatea vieţii

Cătălin Moroşanu a ratat şansa vieţii. Fostul luptător ar fi putut deveni actor la Hollywood. A spus-o producătorul Eduard Irimia care este convins că l-ar fi putut transforma pe fostul luptător într-un star al filmelor de acțiune.

Reclamă

Cel poreclit „Moartea din Carpați” s-a retras din ring și s-a dedicat pregătirii unei noi generații de luptători. Putea însă să fie actor. „Vă spun, din experiența mea, am avut câțiva eroi mari, începând cu Moroșanu, Stoica, Beny, Ghiță, la nivel global, au devenit eroi pe planeta asta, dar la un moment dat, au apărut un soi de pseudo-manageri care le-au făcut ceva prin care au avut foarte multe pierderi. Eu am avut altă cale, îmi văd de treaba mea, mă duc mereu în altă direcție, dar ei nu au ajuns acolo.

Sunt foarte puține exemple pozitive. Mă refer, poate, doar la Daniel Ghiță, care a ajuns foarte mare în cariera lui. Mă uit acum în spate și văd, spre exemplu, că Moroșanu a ajuns să facă niște gale pe plan local în România, se plimbă cu caravana. Frații Stoica se mai bat pe colo-pe colo prin lume, mai pescuiesc câte un meci.

Eu puteam să fac mult mai multe pentru ei, dar pentru că, la un moment dat a apărut cineva și a zis ‘nu, domnule, Irimia e limitat, poate să facă doar până aici’, dar, după aia, văzând ce fac eu în zona de Hollywood, exponențial la nivel global, acum e prea târziu, s-a terminat cariera lor, sunt la capăt de carieră. Nu mai am ce să fac. Fac pentru ceilalți de la început, dar e o lecție de viață”, este dezvăluirea lui Eduard Irimia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-0! Muhar a dat lovitura! Clujenii luptă pentru victorie, pentru a reveni pe locul doi 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și