Secretul mai puţin ştiut al lui Cătălin Moroşanu! Detalii incendiare despre vedetă: „Mama și-a dorit foarte mult”

De Alexandru Ivan
Publicat: 24 decembrie 2021, 14:44

Cătălin Moroșanu a făcut dezvăluiri incendiare despre viața personală. Fostul luptător a dezvăluit că mama lui și-a dorit enorm să ajungă avocat, dar destinul l-a dus pe alte drumuri.

Reclamă
Cătălin Moroşanu şi soţia lui

Instagram Cătălin Moroşanu

Cătălin Moroșanu este absolvent al Colegiului Național de Apărare și masterand în Istoria României în Geopolitica de Est, la Facultatea de Istorie și Filosofie. Și, toțuși, Motoșanu e unul dintre cei mai cunoscuți luptători din kickboxingul românesc.

Reclamă

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri incendiare despre viața personală

„Mama și-a dorit foarte mult să devin avocat, eu mi-am dorit să fiu polițist. Până la urmă, destinul m-a dus pe drumul kickboxing-ului. Sunt absolvent și al Colegiului Național de Apărare, dar și masterand în Istoria României în Geopolitica de Est, la Facultatea de Istorie și Filosofie”, a spus Cătălin Moroșanu, potrivit gsp.ro.

Moroșanu n-a mai luptat din 2019. „Moartea din Carpați” nu mai plănuiește să revină în ring, dar vrea să pună umărul la formarea noii generații de luptători.

„De curând am început și școala de antrenori la Institutul de formare a antrenorilor. Am făcut ce-am făcut pe partea sportivă, acum e momentul să fiu mentor pentru noua generație care vine din spate. Să învăț copiii să se antreneze, să aibă mentalitate de învingători„, a mai spus Moroșanu.

Reclamă
Citește și:

Cum a ratat Cătălin Moroşanu oportunitatea vieţii

Cătălin Moroşanu a ratat şansa vieţii. Fostul luptător ar fi putut deveni actor la Hollywood. A spus-o producătorul Eduard Irimia care este convins că l-ar fi putut transforma pe fostul luptător într-un star al filmelor de acțiune.

Cel poreclit „Moartea din Carpați” s-a retras din ring și s-a dedicat pregătirii unei noi generații de luptători. Putea însă să fie actor. „Vă spun, din experiența mea, am avut câțiva eroi mari, începând cu Moroșanu, Stoica, Beny, Ghiță, la nivel global, au devenit eroi pe planeta asta, dar la un moment dat, au apărut un soi de pseudo-manageri care le-au făcut ceva prin care au avut foarte multe pierderi. Eu am avut altă cale, îmi văd de treaba mea, mă duc mereu în altă direcție, dar ei nu au ajuns acolo.

Sunt foarte puține exemple pozitive. Mă refer, poate, doar la Daniel Ghiță, care a ajuns foarte mare în cariera lui. Mă uit acum în spate și văd, spre exemplu, că Moroșanu a ajuns să facă niște gale pe plan local în România, se plimbă cu caravana. Frații Stoica se mai bat pe colo-pe colo prin lume, mai pescuiesc câte un meci.

Eu puteam să fac mult mai multe pentru ei, dar pentru că, la un moment dat a apărut cineva și a zis ‘nu, domnule, Irimia e limitat, poate să facă doar până aici’, dar, după aia, văzând ce fac eu în zona de Hollywood, exponențial la nivel global, acum e prea târziu, s-a terminat cariera lor, sunt la capăt de carieră. Nu mai am ce să fac. Fac pentru ceilalți de la început, dar e o lecție de viață”, este dezvăluirea lui Eduard Irimia.

Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20
mai
23:53
EXCLUSIVGigi Becali, declaraţii războinice înainte de FCSB – CFR Cluj: „Lupta pentru mine nu s-a terminat! Petrea poate să îmi spună asta!”
20
mai
23:49
Primă de 40.000 de euro pentru jucătorii lui Dinamo, dacă vor câștiga barajul cu „U” Cluj. Anunțul făcut de PCH
20
mai
23:30
Reacțiile lui Laurențiu Reghecampf și Gică Hagi, după Universitatea Craiova – Farul 4-1. „Sunt mulțumit de joc!”/ „Atât s-a putut”
20
mai
23:10
Gică Hagi susţine naţionala lui Edi Iordănescu: „Ne trebuie rezultate! Sper să vină, le doresc baftă!” Hai, România! În fiecare zi
20
mai
23:05
Dragoș Nedelcu vrea înapoi la FCSB. „O să iau legătura cu domnul Mihai Stoica!” Cum l-a „înțepat” pe Gigi Becali
20
mai
22:50
Andrei Ivan şi Ştefan Baiaram, mesaje de mobilizare înaintea barajului cu Botoşani: „Nu ne-a doborât Cupa!”
20
mai
22:15
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Laurențiu Reghecampf, victorie la scor în fața lui Gică Hagi, în ultimul meci din play-off
20
mai
21:58
Wimbledon 2022 se joacă fără puncte! Decizie istorică după ce rușii și bielorușii au fost interziși în competiție
20
mai
21:19
VIDEOLarisa Iordache si Diana Bulimar pornesc în aventura America Express! „O sa fim bombă!”
20
mai
21:10
„Atacuri cibernetice şi ameninţări personale!” Acuzaţii dure la cel mai înalt nivel la adresa oamenilor lui Vladimir Putin

EMISIUNI

Petre Grigoraş, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Cătălin Moroşanu, şocat de reacţia brutală a românilor
Extra • 12 apr., 12:28
Cătălin Moroşanu, şocat de reacţia brutală a românilor, după ce a ajutat un refugiat ucrainean: „Câţi viteji sunt în spatele tastaturii”
Cătălin Moroșanu
Extra • 8 apr., 11:49
Visul lui Cătălin Moroșanu, împlinit de un refugiat din Ucraina: „Misha este extraordinar, are un talent rar întâlnit”. Cum încearcă să îl ajute acum
Ce a ajuns să facă pentru bani ”Călărețul” Sergiu
Diverse • 6 mart., 15:14
Ce a ajuns să facă pentru bani ”Călărețul” Sergiu, tânărul ajutat cu bani și o casă de Moroșanu. ”Vinde de prin gunoaie”
Close