Închide meniul

Cum a ratat Cătălin Moroşanu oportunitatea vieţii:”Deja e prea târziu”. Dezvăluiri dureroase despre fostul luptător de K1

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 noiembrie 2021, 9:16

Cum a ratat Cătălin Moroşanu oportunitatea vieţii:Deja e prea târziu. Dezvăluiri dureroase despre fostul luptător de K1

Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi

Cătălin Moroşanu / Instagram Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroşanu a ratat şansa vieţii. Fostul luptător de K1 ar fi putut deveni actor la Hollywood. A spus-o Eduard Irimia care este convins că l-ar fi putut transforma pe fostul luptător într-un star al filmelor de acțiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a ratat Cătălin Moroşanu oportunitatea vieţii

Cel poreclit „Moartea din Carpați” s-a retras din ring și s-a dedicat pregătirii unei noi generații de luptători. Putea însă să fie actor. „Vă spun, din experiența mea, am avut câțiva eroi mari, începând cu Moroșanu, Stoica, Beny, Ghiță, la nivel global, au devenit eroi pe planeta asta, dar la un moment dat, au apărut un soi de pseudo-manageri care le-au făcut ceva prin care au avut foarte multe pierderi. Eu am avut altă cale, îmi văd de treaba mea, mă duc mereu în altă direcție, dar ei nu au ajuns acolo.

Sunt foarte puține exemple pozitive. Mă refer, poate, doar la Daniel Ghiță, care a ajuns foarte mare în cariera lui. Mă uit acum în spate și văd, spre exemplu, că Moroșanu a ajuns să facă niște gale pe plan local în România, se plimbă cu caravana. Frații Stoica se mai bat pe colo-pe colo prin lume, mai pescuiesc câte un meci.

Eu puteam să fac mult mai multe pentru ei, dar pentru că, la un moment dat a apărut cineva și a zis ‘nu, domnule, Irimia e limitat, poate să facă doar până aici’, dar, după aia, văzând ce fac eu în zona de Hollywood, exponențial la nivel global, acum e prea târziu, s-a terminat cariera lor, sunt la capăt de carieră. Nu mai am ce să fac. Fac pentru ceilalți de la început, dar e o lecție de viață”, este dezvăluirea lui Eduard Irimia.

Noi dezvăluiri ale lui Eduard Irimia

Şi dezvăluirile lui Eduard Irimia despre „Moartea din Carpați” nu se opresc aici. „Nu vreau să-l supăr pe Moroșanu să facă ca mine, a fost ok. Dacă vreți să plecați, am avut și niște conflicte la un moment dat cu ei, dar am cedat în lupta asta că pot să fac mai multe prin a-mi face eu treaba mai departe și am câștigat în timp. Dar e deja târziu pentru ei. Asta nu înseamnă că nu le-a mers bine în carieră, poate sunt mulțumiți cu ce fac acum, dar eu voiam să-l fac pe Moroșanu superstar în filme la Hollywood, adică îl făceam mai mare”, a mai spus Eduard Irimia, conform realitateasportivă.net.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și