Cum a ratat Cătălin Moroşanu oportunitatea vieţii:”Deja e prea târziu”. Dezvăluiri dureroase despre fostul luptător de K1

De Gabriel Zamfirescu
Publicat: 29 noiembrie 2021, 9:16

Cătălin Moroşanu a avut o carieră importantă în K1, dar putea avea o şansă importantă să devină uriaş. A ratat-o, iar acum e prea târziu să o ia de la capăt. Un apropiat al acestuia s-a decis să spună totul. Sunt dezvăluiri dureroase pentru Cătălin Moroşanu.

Reclamă
Cătălin Moroșanu

Instagram Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroşanu a ratat şansa vieţii. Fostul luptător de K1 ar fi putut deveni actor la Hollywood. A spus-o Eduard Irimia care este convins că l-ar fi putut transforma pe fostul luptător într-un star al filmelor de acțiune.

Reclamă

Cum a ratat Cătălin Moroşanu oportunitatea vieţii

Cel poreclit „Moartea din Carpați” s-a retras din ring și s-a dedicat pregătirii unei noi generații de luptători. Putea însă să fie actor. „Vă spun, din experiența mea, am avut câțiva eroi mari, începând cu Moroșanu, Stoica, Beny, Ghiță, la nivel global, au devenit eroi pe planeta asta, dar la un moment dat, au apărut un soi de pseudo-manageri care le-au făcut ceva prin care au avut foarte multe pierderi. Eu am avut altă cale, îmi văd de treaba mea, mă duc mereu în altă direcție, dar ei nu au ajuns acolo.

Sunt foarte puține exemple pozitive. Mă refer, poate, doar la Daniel Ghiță, care a ajuns foarte mare în cariera lui. Mă uit acum în spate și văd, spre exemplu, că Moroșanu a ajuns să facă niște gale pe plan local în România, se plimbă cu caravana. Frații Stoica se mai bat pe colo-pe colo prin lume, mai pescuiesc câte un meci.

Reclamă

Eu puteam să fac mult mai multe pentru ei, dar pentru că, la un moment dat a apărut cineva și a zis ‘nu, domnule, Irimia e limitat, poate să facă doar până aici’, dar, după aia, văzând ce fac eu în zona de Hollywood, exponențial la nivel global, acum e prea târziu, s-a terminat cariera lor, sunt la capăt de carieră. Nu mai am ce să fac. Fac pentru ceilalți de la început, dar e o lecție de viață”, este dezvăluirea lui Eduard Irimia.

Citește și:

Noi dezvăluiri ale lui Eduard Irimia

Şi dezvăluirile lui Eduard Irimia despre „Moartea din Carpați” nu se opresc aici. „Nu vreau să-l supăr pe Moroșanu să facă ca mine, a fost ok. Dacă vreți să plecați, am avut și niște conflicte la un moment dat cu ei, dar am cedat în lupta asta că pot să fac mai multe prin a-mi face eu treaba mai departe și am câștigat în timp. Dar e deja târziu pentru ei. Asta nu înseamnă că nu le-a mers bine în carieră, poate sunt mulțumiți cu ce fac acum, dar eu voiam să-l fac pe Moroșanu superstar în filme la Hollywood, adică îl făceam mai mare”, a mai spus Eduard Irimia, conform realitateasportivă.net.

Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:15 Sassuolo – Milan şi Inter – Sampdoria LIVE SCORE (19:00). Rossonerii, la un egal de primul Scudetto după 11 ani 11:42 Ionuţ Radu pleacă de la Inter! Decizia luată de nerazzurri care nu îi mai dă nicio şansă românului 11:25 Edi Iordănescu îl aduce pe Ştefan Târnovanu la naţionala României. Convocare surpriză pentru portarul lui FCSB. Hai, România! În fiecare zi 10:57 Imagini incredibile cu Mayweather în meciul din această dimineață. I-a luat placa fetei de ring 10:25 FotoAngel Di Maria s-a despărţit în lacrimi de PSG! Imagini memorabile în faţa fanilor 10:04 FotoCristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii. Câţi bani scoate din buzunar, lună de lună, omul de afaceri 9:38 Ce variante are Real Madrid după refuzul lui Kylian Mbappe. Cum ar putea arăta atacul „galacticilor” în sezonul viitor 9:37 Dinamo a rămas la Cluj din cauza fanilor! La ce oră au plecat jucătorii de la Cluj Arena 9:14 Gabriel Torje, dialog incendiar cu ultraşii lui Dinamo: „Mi-am luat bastoane, mi-am luat gaze, pentru ce?” 8:42 Mesajul lui Kylian Mbappe pentru Florentino Perez după ce şi-a prelungit contractul cu PSG. „Sunt fanul Realului de mic”

EMISIUNI

Petre Grigoraş, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Cătălin Moroşanu, şocat de reacţia brutală a românilor
Extra • 12 apr., 12:28
Cătălin Moroşanu, şocat de reacţia brutală a românilor, după ce a ajutat un refugiat ucrainean: „Câţi viteji sunt în spatele tastaturii”
Cătălin Moroșanu
Extra • 8 apr., 11:49
Visul lui Cătălin Moroșanu, împlinit de un refugiat din Ucraina: „Misha este extraordinar, are un talent rar întâlnit”. Cum încearcă să îl ajute acum
Ce a ajuns să facă pentru bani ”Călărețul” Sergiu
Diverse • 6 mart., 15:14
Ce a ajuns să facă pentru bani ”Călărețul” Sergiu, tânărul ajutat cu bani și o casă de Moroșanu. ”Vinde de prin gunoaie”
Close