Închide meniul

„Întotdeauna mi s-a îndeplinit dorința!” David Popovici, mesaj emoționant de Sărbători. Ce le-a transmis puștiul fanilor lui

Alexandru Ivan Publicat: 24 decembrie 2021, 16:20

Reclamă
„Întotdeauna mi s-a îndeplinit dorința! David Popovici, mesaj emoționant de Sărbători. Ce le-a transmis puștiul fanilor lui

David Popovici e poreclict "puștiul minune al natației românești"

AS.ro

David Popovici a postat un mesaj pe Facebook în care spune că dintotdeauna şi-a dorit ca de Crăciun să fie alături de ai săi şi mereu i s-a îndeplinit dorinţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici, mesaj emoționant de Sărbători

„Dintotdeauna mi-am dorit ca de Crăciun să fiu alături de ai mei şi întotdeauna mi s-a indeplinit dorinţa! Vouă, tuturor, vă doresc sărbători fericite şi să aveţi aproape familia şi prietenii!”, a scris David Popovici, pe Facebook.

David Popovici a avut un an extrem de solicitant, cu trei vârfuri de formă: Campionatul European de juniori (3 medalii de aur, una de argint şi două recorduri mondiale), Jocurile Olimpice de la Tokio (locul 4 la 200 m liber) şi Campionatul European de la Kazan (bazin de 25 de metri), unde a cucerit medalia de aur la 200 m liber.

De asemenea, David Popovici a fost desemnat cel mai bun tânăr sportiv din Europa. Reuşita a fost recompensată şi cu o bursă de formare de 15.000 de euro. Popovici este primul român care a fost recompensat cu o astfel de distincţie.

David Popovici, model pentru copiii din România

Specialist în marketing sportiv, Sebastian Furtună, a fost invitat la AS.ro LIVE. Fostul jucător de polo îi sfătuiește pe sportivii români să se promoveze mai mult pentru a avea mai multă vizibilitate în rândul tinerilor. Furtună l-a dat exemplu pe David Popovici.

Reclamă

Eu l-am cunoscut acum doi ani, pe Popovici. Datorită faptului că el a avut performanțele astea, mie îmi veneau părinții la bazin și-mi ziceau că cei mici vor să ajungă precum David. Același lucru s-a întâmplat și în tenis, cu Simona Halep. Mulți copii s-au apucat de tenis datorită ei.

Dacă îți dezvolți puțin imaginea, atragi mai mulți oameni spre sportul pe care tu îl faci. Nu știu dacă m-aș duce la o echipă, cât sportivilor individual. Aș prefera să mă duc la un sport mai puțin mediatizat. Performanțele noastre nu sunt reprezentate de fotbal”, a spus Sebastian Furtună la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și