Închide meniul

„Întotdeauna mi s-a îndeplinit dorința!” David Popovici, mesaj emoționant de Sărbători. Ce le-a transmis puștiul fanilor lui

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 decembrie 2021, 16:20

„Întotdeauna mi s-a îndeplinit dorința! David Popovici, mesaj emoționant de Sărbători. Ce le-a transmis puștiul fanilor lui

David Popovici e poreclict "puștiul minune al natației românești"

AS.ro

David Popovici a postat un mesaj pe Facebook în care spune că dintotdeauna şi-a dorit ca de Crăciun să fie alături de ai săi şi mereu i s-a îndeplinit dorinţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici, mesaj emoționant de Sărbători

„Dintotdeauna mi-am dorit ca de Crăciun să fiu alături de ai mei şi întotdeauna mi s-a indeplinit dorinţa! Vouă, tuturor, vă doresc sărbători fericite şi să aveţi aproape familia şi prietenii!”, a scris David Popovici, pe Facebook.

David Popovici a avut un an extrem de solicitant, cu trei vârfuri de formă: Campionatul European de juniori (3 medalii de aur, una de argint şi două recorduri mondiale), Jocurile Olimpice de la Tokio (locul 4 la 200 m liber) şi Campionatul European de la Kazan (bazin de 25 de metri), unde a cucerit medalia de aur la 200 m liber.

De asemenea, David Popovici a fost desemnat cel mai bun tânăr sportiv din Europa. Reuşita a fost recompensată şi cu o bursă de formare de 15.000 de euro. Popovici este primul român care a fost recompensat cu o astfel de distincţie.

Citește și:

David Popovici, model pentru copiii din România

Specialist în marketing sportiv, Sebastian Furtună, a fost invitat la AS.ro LIVE. Fostul jucător de polo îi sfătuiește pe sportivii români să se promoveze mai mult pentru a avea mai multă vizibilitate în rândul tinerilor. Furtună l-a dat exemplu pe David Popovici.

Reclamă

Eu l-am cunoscut acum doi ani, pe Popovici. Datorită faptului că el a avut performanțele astea, mie îmi veneau părinții la bazin și-mi ziceau că cei mici vor să ajungă precum David. Același lucru s-a întâmplat și în tenis, cu Simona Halep. Mulți copii s-au apucat de tenis datorită ei.

Dacă îți dezvolți puțin imaginea, atragi mai mulți oameni spre sportul pe care tu îl faci. Nu știu dacă m-aș duce la o echipă, cât sportivilor individual. Aș prefera să mă duc la un sport mai puțin mediatizat. Performanțele noastre nu sunt reprezentate de fotbal”, a spus Sebastian Furtună la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și