Închide meniul

Cluburile din Italia au pus ochii pe „noul Dennis Man”. Concurență seriosă pentru FCSB și Gigi Becali. De la ce sumă încep negocierile

Alexandru Ivan Publicat: 24 decembrie 2021, 17:38

Reclamă
Cluburile din Italia au pus ochii pe „noul Dennis Man. Concurență seriosă pentru FCSB și Gigi Becali. De la ce sumă încep negocierile

Gigi Becali are concurență pentru semnătura lui David Miculescu

Profimedia

David Miculescu ar fi intrat în vizorul lui Sassuolo, Lecce și Venezia, anunță Sport Arad. Fotbalistul dorit de Gigi Becali e impresariat de Cătălin Sărmășan, agent cu relații excelente în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali are concurență pentru semnătura „noului Dennis Man”

UTA ar fi dispusă să înceapă negocierile pentru Miculescu doar de la un milion de euro în sus, potrivit sursei citate. Jucătorul de 20 de ani mai are contract cu formația arădeană până în 2023.

Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru David Miculescu. Cel poreclit „noul Dennis Man” a marcat 6 goluri în cele 21 meciuri disputate în acest sezon pentru UTA, în toate competiţiile.

Asemenea lui Dennis Man, alt jucător de perspectivă cumpărat de FCSB de la UTA, Miculescu evoluează în flancul drept al atacului și, la nevoie, în spatele vârfului.

Ce jucători mai pot ajunge la FCSB în această iarnă

Nicolae Păun. Jucătorul lui Sepsi a vorbit despre posibilitatea să se transfere la FCSB în iarnă. Păun a recunoscut că un transfer la FCSB ar reprezenta un pas în față în cariera lui, dar el încearcă să rămână cu picioarele pe pământ și se gândește doar la Sepsi.

Reclamă

Normal, fiecare se gândește să facă un pas înainte, dar acum sunt aici și vreau să muncesc pentru a-mi câștiga locul de titular. Mă simt foarte bine la Sfântu Gheorghe și sper să avem rezultate cât mai bune. Sper să obținem cele trei puncte contra lui FCSB, având în vedere că avem suporterii cu noi”, a spus Nicolae Păun, după meciul FC Argeș – Sepsi 1-1.

Bogdan Racovițan. Gigi Becali are concurenţă serioasă pentru transferul „perlei” lui FC Botoșani. Antrenorul celor de la FC Botoşani, Marius Croitoru, e conştient că-l va pierde curând, chiar în această iarnă. Gigi Becali l-ar vrea la FCSB, dar se pare că pe fir a intrat şi campioana CFR Cluj.

Toţi jucătorii sunt de vânzare. Sunt discuţii cu o singură echipă din România, pentru că e un jucător bun, un jucător de lot naţional şi e normal să fie căutat, lumea se uită cu atenţie la jucători români, pentru că sunt greu de găsit”, a declarat Marius Croitoru, conform telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și