Închide meniul

Cluburile din Italia au pus ochii pe „noul Dennis Man”. Concurență seriosă pentru FCSB și Gigi Becali. De la ce sumă încep negocierile

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 decembrie 2021, 17:38

Cluburile din Italia au pus ochii pe „noul Dennis Man. Concurență seriosă pentru FCSB și Gigi Becali. De la ce sumă încep negocierile

Gigi Becali are concurență pentru semnătura lui David Miculescu

Profimedia

David Miculescu ar fi intrat în vizorul lui Sassuolo, Lecce și Venezia, anunță Sport Arad. Fotbalistul dorit de Gigi Becali e impresariat de Cătălin Sărmășan, agent cu relații excelente în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali are concurență pentru semnătura „noului Dennis Man”

UTA ar fi dispusă să înceapă negocierile pentru Miculescu doar de la un milion de euro în sus, potrivit sursei citate. Jucătorul de 20 de ani mai are contract cu formația arădeană până în 2023.

Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru David Miculescu. Cel poreclit „noul Dennis Man” a marcat 6 goluri în cele 21 meciuri disputate în acest sezon pentru UTA, în toate competiţiile.

Asemenea lui Dennis Man, alt jucător de perspectivă cumpărat de FCSB de la UTA, Miculescu evoluează în flancul drept al atacului și, la nevoie, în spatele vârfului.

Citește și:

Ce jucători mai pot ajunge la FCSB în această iarnă

Nicolae Păun. Jucătorul lui Sepsi a vorbit despre posibilitatea să se transfere la FCSB în iarnă. Păun a recunoscut că un transfer la FCSB ar reprezenta un pas în față în cariera lui, dar el încearcă să rămână cu picioarele pe pământ și se gândește doar la Sepsi.

Reclamă

Normal, fiecare se gândește să facă un pas înainte, dar acum sunt aici și vreau să muncesc pentru a-mi câștiga locul de titular. Mă simt foarte bine la Sfântu Gheorghe și sper să avem rezultate cât mai bune. Sper să obținem cele trei puncte contra lui FCSB, având în vedere că avem suporterii cu noi”, a spus Nicolae Păun, după meciul FC Argeș – Sepsi 1-1.

Bogdan Racovițan. Gigi Becali are concurenţă serioasă pentru transferul „perlei” lui FC Botoșani. Antrenorul celor de la FC Botoşani, Marius Croitoru, e conştient că-l va pierde curând, chiar în această iarnă. Gigi Becali l-ar vrea la FCSB, dar se pare că pe fir a intrat şi campioana CFR Cluj.

Toţi jucătorii sunt de vânzare. Sunt discuţii cu o singură echipă din România, pentru că e un jucător bun, un jucător de lot naţional şi e normal să fie căutat, lumea se uită cu atenţie la jucători români, pentru că sunt greu de găsit”, a declarat Marius Croitoru, conform telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cluburile din Italia au pus ochii pe „noul Dennis Man”
  • Concurență seriosă pentru FCSB și Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și