Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali a făcut o ofertă oficială pentru David Miculescu. A pus pe masă 500.000 de euro pentru transferul iernii. Mihai Stoica: „Clepsidra e pe masă, contractul se scurge”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 15:55

Gigi Becali a făcut o ofertă oficială pentru David Miculescu. A pus pe masă 500.000 de euro pentru transferul iernii. Mihai Stoica: „Clepsidra e pe masă, contractul se scurge

Gigi Becali a făcut o ofertă oficială pentru David Miculescu

Hepta

”Am propus 500.000 de euro, nu un milion de euro cum s-a vehiculat. Oferta a fost făcută, clepsidra e pe masă, contractul se scurge. Miculescu mai are un an și jumătate cu UTA. Noi nu putem crește oferta, ci doar să o scădem”, a spus Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a vrut şi în vară pe David Miculescu

Gigi Becali l-a vrut pe Miculescu şi în vară şi a oferit tot 500.000 de euro. Atacantul de 20 de ani e cotat la 400.000 de euro şi a marcat 5 goluri în cele 19 meciuri disputate în acest sezon pentru UTA, în toate competiţiile.

”Am citit o declaraţie a lui Apostu, nu ştiu în ce calitate a vorbit, dar am citit declaraţia lui, că, probabil că e implicat la UTA, deşi el e agent… una e să aduci jucători şi alta e să vorbeşti în numele clubului. Apostu a lăsat de înţeles că noi am făcut o ofertă de un milion, aşa reiese din declaraţia lui. ‘Steaua (n.r. FCSB) a făcut o ofertă pentru Miculescu, dar UTA nu e dispusă să îl vândă pentru un milion de euro’.

FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru David Miculescu, în vară. UTA a refuzat oferta, nu a cerut altă sumă. Atenţie, noi nu am contactat jucătorul, noi am făcut ofertă oficială clubului UTA, atât. Dacă în iarnă se va discuta din nou… e un jucător care ne interesează. Am făcut un live cu suporterii noştri, pe care au intrat vreo 3000 de suporteri, şi m-a întrebat un fan ce părere am de Miculescu.

Am spus, înainte de a avea el reuşitele din sezonul ăsta, şi am spus că David Miculescu e un jucător pe care îl cunosc foarte bine, pe care îl ştiu de la echipa naţională, care are un fizic care seamănă cu al lui Milinkovic-Savic. După câteva luni s-a făcut oferta. Nu ştiu dacă merită mai mult de 500.00 de euro… nu s-ar putea mări oferta în această iarnă, sub nicio formă, Gigi când face o ofertă, a doua e mai mică”, a dezvăluit Mihai Stoica, cu puţine zile în urmă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și