Închide meniul

Cristi Borcea a distrus o relație care ținea de peste 20 de ani. Scandalul monstru în care a fost implicat afaceristul. „Chestia asta a degenerat în altceva!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2021, 18:53

Cristi Borcea a distrus o relație care ținea de peste 20 de ani. Scandalul monstru în care a fost implicat afaceristul. „Chestia asta a degenerat în altceva!

Cristi Borcea a distrus o relație care ținea de peste 20 de ani

Colaj Facebook

Cristi Borcea a „reușit” să strice prietenia veche dintre Cozmin Gușă, șeful Federației Române de Judo, și Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo. Gușă și Vizer se cunosc de peste 20 de ani, dar un episod care l-a avut în prim plan pe Cristi Borcea a fost aproape să le distrugă complet prietenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea, implicat într-un scandal cu Cozmin Gușă și Marius Vizer

În 2017, când Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, Marius Vizer a fost nașul de cununie al afaceristului. Cozmin Gușă a insistat ca Vizer să nu-și lege numele de imaginea lui Cristi Borcea. Acesta n-a ascultat de sfatul prietenului său și au fost aproape să rupă orice legătură.

„O să vă spun de la ce ne-am luat, deși nu pot să dezvolt. Fac pentru prima dată această dezvăluire. Ne-am luat de la Cristi Borcea, finul lui. Ăsta a fost mărul discordiei. În calitate de prieten bun al lui Vizer, eu m-am opus ca el să fie nașul de cununie al lui Borcea, tocmai pentru că nu cadra, în opinia mea, cu poziționarea lui publică atât de influentă și atât de bine consolidată în mediul internațional.

Eu n-am nimic cu Borcea, e un băiat de treabă, e un tip inimos, vesel, însă acea apropiere, la acel moment, nu mergea pentru Vizer. Eu am fost alături de Vizer, din spate, ca prieten, de mulți ani de zile în toate demersurile lui internaționale. Vorbim despre nunta lui Borcea cu Pelinel, care a fost la celebrul restaurant Gundel, din Budapesta. Atunci i-am dat lui Vizer un sfat pe care el nu l-a ascultat. Apoi chestia asta a degenerat în altceva… Aici mă opresc, nu pot merg mai departe. Eu nu-i port pică lui Cristi Borcea, n-am avut niciun meci cu el, nu m-a jignit niciodată”, a spus Cozmin Gușă, potrivit gsp.ro.

Ce afacere pune la cale Cristi Borcea

Cristi Borcea vrea să revină la Dinamo. A spus-o chiar el, dar nu va mai fi la fel de implicat pe cât a fost în primul său mandat din Ştefan cel Mare. Milionarul vrea să devină sponsor la Dinamo, aflată în acest moment în mare suferinţă. Echipa trăieşte periculos în Liga 1, e pe loc retrogradabil şi ar putea ajunge în Divizia B la finalul sezonului.

Reclamă

Totuşi, pentru a se întoarce la Dinamo, Cristi Borcea pune o condiție: să se înceapă construirea unui nou stadion„Există şansa ca în primăvară să se înceapă stadionul nou. În momentul în care se intră cu buldozerul, Dinamo va avea un buget de 10 milioane de euro să se bată la campionat an de an. Centrul oraşului, suporteri, se vor vinde loje, marketing. 

În momentul în care începe stadionul, va fi 100% Patrick la echipă. Eu când vindeam un jucător mă certa, plângea că de ce l-am vândut, că vreau să distrug echipa. El era în galerie atunci. El a stat lângă mine tot timpul, e implicat la societate, ştie”, a declarat Cristi Borcea, conform realitateasportivă.net.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și