Închide meniul

Cristi Borcea a distrus o relație care ținea de peste 20 de ani. Scandalul monstru în care a fost implicat afaceristul. „Chestia asta a degenerat în altceva!”

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2021, 18:53

Cristi Borcea a distrus o relație care ținea de peste 20 de ani. Scandalul monstru în care a fost implicat afaceristul. „Chestia asta a degenerat în altceva!

Cristi Borcea a distrus o relație care ținea de peste 20 de ani

Colaj Facebook

  • Cristi Borcea a distrus o relație care ținea de peste 20 de ani
  • Scandalul monstru în care a fost implicat afaceristul

Cristi Borcea a „reușit” să strice prietenia veche dintre Cozmin Gușă, șeful Federației Române de Judo, și Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo. Gușă și Vizer se cunosc de peste 20 de ani, dar un episod care l-a avut în prim plan pe Cristi Borcea a fost aproape să le distrugă complet prietenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea, implicat într-un scandal cu Cozmin Gușă și Marius Vizer

În 2017, când Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, Marius Vizer a fost nașul de cununie al afaceristului. Cozmin Gușă a insistat ca Vizer să nu-și lege numele de imaginea lui Cristi Borcea. Acesta n-a ascultat de sfatul prietenului său și au fost aproape să rupă orice legătură.

„O să vă spun de la ce ne-am luat, deși nu pot să dezvolt. Fac pentru prima dată această dezvăluire. Ne-am luat de la Cristi Borcea, finul lui. Ăsta a fost mărul discordiei. În calitate de prieten bun al lui Vizer, eu m-am opus ca el să fie nașul de cununie al lui Borcea, tocmai pentru că nu cadra, în opinia mea, cu poziționarea lui publică atât de influentă și atât de bine consolidată în mediul internațional.

Reclamă

Eu n-am nimic cu Borcea, e un băiat de treabă, e un tip inimos, vesel, însă acea apropiere, la acel moment, nu mergea pentru Vizer. Eu am fost alături de Vizer, din spate, ca prieten, de mulți ani de zile în toate demersurile lui internaționale. Vorbim despre nunta lui Borcea cu Pelinel, care a fost la celebrul restaurant Gundel, din Budapesta. Atunci i-am dat lui Vizer un sfat pe care el nu l-a ascultat. Apoi chestia asta a degenerat în altceva… Aici mă opresc, nu pot merg mai departe. Eu nu-i port pică lui Cristi Borcea, n-am avut niciun meci cu el, nu m-a jignit niciodată”, a spus Cozmin Gușă, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Ce afacere pune la cale Cristi Borcea

Cristi Borcea vrea să revină la Dinamo. A spus-o chiar el, dar nu va mai fi la fel de implicat pe cât a fost în primul său mandat din Ştefan cel Mare. Milionarul vrea să devină sponsor la Dinamo, aflată în acest moment în mare suferinţă. Echipa trăieşte periculos în Liga 1, e pe loc retrogradabil şi ar putea ajunge în Divizia B la finalul sezonului.

Reclamă

Totuşi, pentru a se întoarce la Dinamo, Cristi Borcea pune o condiție: să se înceapă construirea unui nou stadion„Există şansa ca în primăvară să se înceapă stadionul nou. În momentul în care se intră cu buldozerul, Dinamo va avea un buget de 10 milioane de euro să se bată la campionat an de an. Centrul oraşului, suporteri, se vor vinde loje, marketing. 

În momentul în care începe stadionul, va fi 100% Patrick la echipă. Eu când vindeam un jucător mă certa, plângea că de ce l-am vândut, că vreau să distrug echipa. El era în galerie atunci. El a stat lângă mine tot timpul, e implicat la societate, ştie”, a declarat Cristi Borcea, conform realitateasportivă.net.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”