Închide meniul

Fanii vor să îi facă echipa lui Marius Şumudică la Malatyaspor! Replica antrenorului român: „Vă invit la antrenament”

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2021, 13:42

Reclamă
Fanii vor să îi facă echipa lui Marius Şumudică la Malatyaspor! Replica antrenorului român: „Vă invit la antrenament

Marius Şumudică, răspuns pentru fanii celor de la Malatyaspor

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Marius Şumudică le-a dat explicaţii fanilor care sunt nemulţumiţi de tactica pe care o face la echipă. Mai mult, suporterii vor să impună anumiţi jucători în prima echipă. Şumudică a reacţionat şi i-a invitat pe cei nemulţumiţi la antrenamentele echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, răspuns pentru fanii care vor să îi facă echipa

„O nouă provocare ne așteaptă. O vom întâlni pe Fenerbahce într-un meci foarte important. Văd că încă primesc mesaje în care sunt întrebat despre detaliile tactice din meciul împotriva lui Kayseri. Sunt un tip sincer, mă cunoașteți.

Vreau să știți asta: fiecare meci are povestea lui, fiecare meci este diferit. Când am schimbat sistemul la 4-2-3-1 pe teren propriu cu Alania, am încasat 6. Totuși, am câștigat cu Altay și Adana jucând cu 5 pe spate. De asemenea, am remizat cu Konya și Galatasaray.

Nu am remizat cu Kayseri din cauza sistemului tactic. Statisticile din a doua repriză arată că am fost superiori, însă sunt lucruri pe care nu le poți controla în fotbal. Asta nu înseamnă că nu vom mai folosi sistemul 4-2-3-1, însă trebuie să ne adaptăm jocului și oponentului.

Unii dintre voi sugerează numele unor jucători care ar trebui să fie în ‘primul 11’. Vă invit la antrenament pentru a vedea dacă sunt un antrenor corect sau nu.

Reclamă

Trebuie să rămânem uniți și să facem ce avem mai bun pentru a urca în clasament. Ne aflăm în aceeași barcă. Jucătorii, staff-ul și cu mine lucrăm pentru a face oamenii din Malatya fericiți. Numai bine!”, a scris Șumudică, pe contul său de Twitter.

Marius Șumudică și-a ieșit din minți după Malatyaspor – Kayserispor 2-2

Malatyaspor a condus cu 2-0 la pauză, dar n-a scos decât un singur punct cu Kayserispor. Echipa lui Șumudică a avut un gol anulat și a cerut și un penalty. Marius Șumudică a fost un car de nervi la finalul meciului Yeni Malatyaspor – Kayserispor 2-2. Antrenorul român a pus tunurile pe arbitri după ce echipa lui a fost egalată în minutul 90+1. Președintele lui Malatya a intrat nervos pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

„Am jucat al 9-lea meci aici. Niciodată arbitrii nu au mers la VAR pentru noi. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar nu cred că au luat deciziile corecte”, a spus Marius Șumudică, citat de AA SPOR.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! Vezi toate știrile
Citește și