Închide meniul

Fanii vor să îi facă echipa lui Marius Şumudică la Malatyaspor! Replica antrenorului român: „Vă invit la antrenament”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2021, 13:42

Fanii vor să îi facă echipa lui Marius Şumudică la Malatyaspor! Replica antrenorului român: „Vă invit la antrenament

Marius Şumudică, răspuns pentru fanii celor de la Malatyaspor

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Marius Şumudică le-a dat explicaţii fanilor care sunt nemulţumiţi de tactica pe care o face la echipă. Mai mult, suporterii vor să impună anumiţi jucători în prima echipă. Şumudică a reacţionat şi i-a invitat pe cei nemulţumiţi la antrenamentele echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, răspuns pentru fanii care vor să îi facă echipa

„O nouă provocare ne așteaptă. O vom întâlni pe Fenerbahce într-un meci foarte important. Văd că încă primesc mesaje în care sunt întrebat despre detaliile tactice din meciul împotriva lui Kayseri. Sunt un tip sincer, mă cunoașteți.

Vreau să știți asta: fiecare meci are povestea lui, fiecare meci este diferit. Când am schimbat sistemul la 4-2-3-1 pe teren propriu cu Alania, am încasat 6. Totuși, am câștigat cu Altay și Adana jucând cu 5 pe spate. De asemenea, am remizat cu Konya și Galatasaray.

Nu am remizat cu Kayseri din cauza sistemului tactic. Statisticile din a doua repriză arată că am fost superiori, însă sunt lucruri pe care nu le poți controla în fotbal. Asta nu înseamnă că nu vom mai folosi sistemul 4-2-3-1, însă trebuie să ne adaptăm jocului și oponentului.

Unii dintre voi sugerează numele unor jucători care ar trebui să fie în ‘primul 11’. Vă invit la antrenament pentru a vedea dacă sunt un antrenor corect sau nu.

Reclamă

Trebuie să rămânem uniți și să facem ce avem mai bun pentru a urca în clasament. Ne aflăm în aceeași barcă. Jucătorii, staff-ul și cu mine lucrăm pentru a face oamenii din Malatya fericiți. Numai bine!”, a scris Șumudică, pe contul său de Twitter.

Marius Șumudică și-a ieșit din minți după Malatyaspor – Kayserispor 2-2

Malatyaspor a condus cu 2-0 la pauză, dar n-a scos decât un singur punct cu Kayserispor. Echipa lui Șumudică a avut un gol anulat și a cerut și un penalty. Marius Șumudică a fost un car de nervi la finalul meciului Yeni Malatyaspor – Kayserispor 2-2. Antrenorul român a pus tunurile pe arbitri după ce echipa lui a fost egalată în minutul 90+1. Președintele lui Malatya a intrat nervos pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

„Am jucat al 9-lea meci aici. Niciodată arbitrii nu au mers la VAR pentru noi. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar nu cred că au luat deciziile corecte”, a spus Marius Șumudică, citat de AA SPOR.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și