Închide meniul
Foto

Planul secret al Anamariei Prodan: „O manevră prin care produce tensiune”. Vedeta, demascată în plin scandal de divorţ

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 decembrie 2021, 12:18

Planul secret al Anamariei Prodan: „O manevră prin care produce tensiune”. Vedeta, demascată în plin scandal de divorţ

Anamaria Prodan, dezvăluiri fabuloase

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a spus, înainte de a pleca din România că are oferte clare pentru Nicuşor Stanciu, de la Slavia Praga. Deşi nu a pronunţat numele unei echipe, se pare că ar fi vorba despre o formaţie din lumea arabă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Planul secret al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan este însă taxată de către presa din Cehia care susţine că nu ar exista o ofertă pe bani mulţi pentru internaţionalul român. „Nu există nicio ofertă clară pe masa președintelui Jaroslav Tvrdik pentru Nicolae Stanciu. Totuși, nu este exclus să situația să se schimbe în cursul lunii ianuarie. Anamaria Prodan, fostul model și prezentator TV, are darul de a oferi informații în presă care să producă agitație. În cazul lui Nicolae Stanciu, o face cu regularitate. Imediat ce fereastra de transferuri începe, Anamaria Prodan începe să își facă apariția”, spun cei de la iSport.blesk.cz.

Acuzaţiile la adresa Anamariei Prodan nu se opresc aici. „Este o manevră prin care Prodan să producă tensiune. Singura ofertă pentru Stanciu e de la FC Dallas, dar e greu de imaginat că se vor apropia de suma dorită de Slavia, să zicem 5-6 milioane de euro. Cluburile din America nu sunt obișnuite să plătească sume atât de mari, mai ales că Stanciu și-ar dori un salariu mai mare decât are la Slavia în acest moment”, mai susţine sursa citată.

La plecarea din ţară, agentul a dezvăluit că există o ifertă clară pentru Stanciu. „Eu şi partenerii mei încercăm să finalizăm transferul lui Stanciu. E surpriză. Nu e în Europa. Cu Stanciu eu cred că se va finaliza acum. Am fost aproape şi sezonul trecut. Va merge undeva unde trebuie să câştige bani acum”, a declarat Anamaria Prodan.

Scandalul divorţului escaladează

Anamaria Prodan are mari probleme şi pe plan personal. S-a distrus căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf, iar cei doi vor merge la tribunal la începutul lui 2022 pentru a finaliza procesul de divorţ. Antrenorul se iubeşte cu Corina Caciuc, iar cei doi vor deveni părinţi la finalul lunii mai. Mai mult, se spune că după ce se va pronunţa divorţul, Reghe şi iubita lui se vor căsători cu acte în regulă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și