Închide meniul

”Sunt atâţia în lot?” Mihai Stoica râde de rivalii de la Dinamo: ”Mi se pare incredibil că nu se termină sarabanda asta a tâmpeniilor!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 decembrie 2021, 13:51

Reclamă
”Sunt atâţia în lot?” Mihai Stoica râde de rivalii de la Dinamo: ”Mi se pare incredibil că nu se termină sarabanda asta a tâmpeniilor!”

Mihai Stoica, ”săgeți” pentru Universitatea Craiova

Profimedia

Mihai Stoica râde de rivalii de la Dinamo

Mihai Stoica este de părere că nici măcar rivalii dinamoviștilor nu puteau lua astfel de decizii care să afecteze clubul. De asemenea, managerul general de la FCSB îi deplânge pe fanii ”câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sunt atâţia în lot? Nu Rednic l-a pus pe Iliev să iasă şi să facă penalty-ul ăla şi să iasă şi aproape să îl strângă de gât pe Haţegan.

Cel mai mare duşman, cel mai mare anti-Dinamo fan din galeria Stelei sau Rapidului, dacă îl puneai să conducă Dinamo, nu putea să ia asemenea măsuri cât s-au luat la Dinamo contra intereserlor propriului club.

Este inimaginabil, mi se pare incredibil că nu se termina sarabanda asta a tâmpeniilor care se fac la Dinamo non stop. Mă gândesc cât de rău este să fii suporter dinamovist acum”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Dinamo încheie 2021 pe penultimul loc în Liga 1, cu numai 12 puncte adunate în 21 de etape. În cel de-al cincilea mandat pe banca alb-roşiilor, Mircea Rednic a obţinut un singur succes în 11 meciuri din Liga 1.

Reclamă

Iuliu Mureșan a pus tunurile pe Mircea Rednic: ”A vrut să desființez Dinamo!”

Iuliu Mureșan a dezvăluit că Mircea Rednic i-a cerut să rezileze contractele a cel puțin 18 jucători, decizie care, în opinia sa, ar fi însemnat desființarea clubului.

”Rednic a vrut să reziliem cu 18-19 jucători în total. Asta însemna ca eu să semnez să deființez Dinamo la propriu, să o las fără jucători. Am reziliat un singur contract, amiabil, cu Vestenicky, jucător adus de Rednic, la care tot Rednic a renunțat. Dar nu puteam să decimez echipa.

Unii jucători au fost trimiși la echipa a doua, alții s-au antrenat separat, cu alt lot al primei echipe. Plamen Iliev, Matei și Filip n-au fost dați afară. Rednic a spus că nu-i mai dorește la echipă, dar eu nu am semnat rezilierea lor”, a declarat Iuliu Mureșan la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și