Închide meniul

Iuliu Mureșan pune tunurile pe Mircea Rednic: ”A vrut să desființez Dinamo!” + De ce își dorea ”Puriul” să îl dea afară pe Plamen Iliev: ”A avut-o agent pe Luana!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 decembrie 2021, 22:12

Reclamă
Iuliu Mureșan pune tunurile pe Mircea Rednic: ”A vrut să desființez Dinamo!” + De ce își dorea ”Puriul” să îl dea afară pe Plamen Iliev: ”A avut-o agent pe Luana!”

Mircea Rednic a pus tunurile pe "tricolori"

Mircea Rednic, în timpul unui meci / GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Iuliu Mureșan pune tunurile pe Mircea Rednic

Iuliu Mureșan a dezvăluit că Mircea Rednic i-a cerut să rezileze contractele a cel puțin 18 jucători, decizie care, în opinia sa, ar fi însemnat desființarea clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Rednic a vrut să reziliem cu 18-19 jucători în total. Asta însemna ca eu să semnez să deființez Dinamo la propriu, să o las fără jucători. Am reziliat un singur contract, amiabil, cu Vestenicky, jucător adus de Rednic, la care tot Rednic a renunțat. Dar nu puteam să decimez echipa.

Unii jucători au fost trimiși la echipa a doua, alții s-au antrenat separat, cu alt lot al primei echipe. Plamen Iliev, Matei și Filip n-au fost dați afară. Rednic a spus că nu-i mai dorește la echipă, dar eu nu am semnat rezilierea lor”, a declarat Iuliu Mureșan la digisport.ro.

De asemenea, directorul executiv al ”câinilor” a dezvăluit de ce ”Puriul” își dorea să îl dea afară pe Plamen Iliev.

„Iliev mi-a spus că vrea să plece la iarnă, Rednic nu-l plăcea, a fost o tensiune între ei. Rednic nu voia să se bazeze pe Iliev, spunea că e prea scund. Iliev a avut-o agent pe Luana (n.r. – fiica lui Rednic).

Reclamă

Când a plecat în Bulgaria, Iliev a plecat cu un alt impresar, un bulgar. Cred că asta a fost problema. Rednic a spus că vrea să-l schimbe încă din prima săptămână”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Iuliu Mureșan, noi săgeți la adresa lui Mircea Rednic

Iuliu Mureșan a trimis noi săgeți la adresa lui Mircea Rednic. ”Puriul” a fost tras la răspundere pentru conflictele din vestiarul lui Dinamo.

Apoi pierzi meciuri și intri în degringoladă din care ieși foarte greu. Am reușit să refacem grupul. Dacă eu am avut o calitate, asta a fost, să adun oamenii. Mă refer la vestiar, am reușit, dar apoi a venit Mircea Rednic și nimic nu a mai funcționat. Au apărut vechile tensiuni și vechile probleme.

Reclamă 4 / 0/3

Și atunci lucrurile au mers prost. Acum, asta vom face. În primul rând vom schimba atmosfera în echipă, în grup. O să facem cu siguranță o echipă cu toți jucătorii, nu vor mai fi grupuri și grupulețe la Dinamo. Acest lucru va conta cel mai mult”, a declarat Iuliu Mureşan pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și