Închide meniul

”Sunt atâţia în lot?” Mihai Stoica râde de rivalii de la Dinamo: ”Mi se pare incredibil că nu se termină sarabanda asta a tâmpeniilor!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 decembrie 2021, 13:51

”Sunt atâţia în lot?” Mihai Stoica râde de rivalii de la Dinamo: ”Mi se pare incredibil că nu se termină sarabanda asta a tâmpeniilor!”

Mihai Stoica, ”săgeți” pentru Universitatea Craiova

Profimedia

Mihai Stoica râde de rivalii de la Dinamo

Mihai Stoica este de părere că nici măcar rivalii dinamoviștilor nu puteau lua astfel de decizii care să afecteze clubul. De asemenea, managerul general de la FCSB îi deplânge pe fanii ”câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sunt atâţia în lot? Nu Rednic l-a pus pe Iliev să iasă şi să facă penalty-ul ăla şi să iasă şi aproape să îl strângă de gât pe Haţegan.

Cel mai mare duşman, cel mai mare anti-Dinamo fan din galeria Stelei sau Rapidului, dacă îl puneai să conducă Dinamo, nu putea să ia asemenea măsuri cât s-au luat la Dinamo contra intereserlor propriului club.

Este inimaginabil, mi se pare incredibil că nu se termina sarabanda asta a tâmpeniilor care se fac la Dinamo non stop. Mă gândesc cât de rău este să fii suporter dinamovist acum”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Dinamo încheie 2021 pe penultimul loc în Liga 1, cu numai 12 puncte adunate în 21 de etape. În cel de-al cincilea mandat pe banca alb-roşiilor, Mircea Rednic a obţinut un singur succes în 11 meciuri din Liga 1.

Reclamă
Citește și:

Iuliu Mureșan a pus tunurile pe Mircea Rednic: ”A vrut să desființez Dinamo!”

Iuliu Mureșan a dezvăluit că Mircea Rednic i-a cerut să rezileze contractele a cel puțin 18 jucători, decizie care, în opinia sa, ar fi însemnat desființarea clubului.

”Rednic a vrut să reziliem cu 18-19 jucători în total. Asta însemna ca eu să semnez să deființez Dinamo la propriu, să o las fără jucători. Am reziliat un singur contract, amiabil, cu Vestenicky, jucător adus de Rednic, la care tot Rednic a renunțat. Dar nu puteam să decimez echipa.

Unii jucători au fost trimiși la echipa a doua, alții s-au antrenat separat, cu alt lot al primei echipe. Plamen Iliev, Matei și Filip n-au fost dați afară. Rednic a spus că nu-i mai dorește la echipă, dar eu nu am semnat rezilierea lor”, a declarat Iuliu Mureșan la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Stoica râde de rivalii de la Dinamo
  • Ce spune managerul general de la FCSB despre situația ”câinilor”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și