Închide meniul

Alexandru Albu îl refuză pe Gigi Becali: ”Niciodată!” + Mesaj războinic pentru rivalii de la FCSB: ”Vrem să trecem peste ei în clasament!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 decembrie 2021, 17:39

Reclamă
Alexandru Albu îl refuză pe Gigi Becali: ”Niciodată!” + Mesaj războinic pentru rivalii de la FCSB: ”Vrem să trecem peste ei în clasament!”

Alexandru Albu, aproape de a pleca de la Rapid

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Alexandru Albu, mesaj războinic pentru rivalii de la FCSB

Alexandru Albu s-a amuzat când a fost întrebat despre posibilitatea de a ajunge la FCSB. Fotbalistul a precizat că ar îmbrăca tricoul rivalilor doar dacă Cristian Săpunaru ar accepta și el să o facă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu aș putea să dau curs unei oferte din partea FCSB-ului. Decât dacă ar veni Săpunaru cu mine, la FCSB. Adică, niciodată, da, a declarat Alexandru Albu pentru sport.ro.

De asemenea, Albu a avut un mesaj clar pentru Gigi Becali, care a recunoscut că nu își dorește ca Rapid să ajungă în play-off pentru că ”s-ar da la o parte cu CFR Cluj”.

”Noi nu tragem pentru nimeni, este normal să le fie teamă, că suntem o echipă foarte bună. Sperăm că vom intra în play-off, noi vom trage pentru noi, pentru a urca cât mai sus în clasament, de ce nu, să trecem peste ei în clasament”, a mai spus rapidistul.

Mihai Stoica a pus ochii pe Alexandru Albu

Prestațiile lui Alexandru Albu în tricoul Rapidului nu au trecut neobservate. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a recunoscut că l-a remarcat pe fotbalist.

Reclamă

„L-am remarcat pe Albu, pe care l-am considerat mereu fundaş central, înainte de a ajunge la UTA, când era la Chiajna şi chiar dacă mai juca închizător. M-am gândit la el acum câţiva ani ca soluţie de fundaş central la noi, dar se cereau sume pe el, dar aş fi avut curajuş să risc.

Acum mă gândesc că am făcut bine, că am înţeles că era rapidist pur-sânge şi asta poate schimba multe. Am remarcat la Albu apetitul ofensiv, că a ajuns de multe ori în careul advers, că a marcat”, a spus Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și