Închide meniul

Alexandru Albu îl refuză pe Gigi Becali: ”Niciodată!” + Mesaj războinic pentru rivalii de la FCSB: ”Vrem să trecem peste ei în clasament!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 decembrie 2021, 17:39

Alexandru Albu îl refuză pe Gigi Becali: ”Niciodată!” + Mesaj războinic pentru rivalii de la FCSB: ”Vrem să trecem peste ei în clasament!”

Alexandru Albu, aproape de a pleca de la Rapid

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Alexandru Albu, mesaj războinic pentru rivalii de la FCSB

Alexandru Albu s-a amuzat când a fost întrebat despre posibilitatea de a ajunge la FCSB. Fotbalistul a precizat că ar îmbrăca tricoul rivalilor doar dacă Cristian Săpunaru ar accepta și el să o facă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu aș putea să dau curs unei oferte din partea FCSB-ului. Decât dacă ar veni Săpunaru cu mine, la FCSB. Adică, niciodată, da, a declarat Alexandru Albu pentru sport.ro.

De asemenea, Albu a avut un mesaj clar pentru Gigi Becali, care a recunoscut că nu își dorește ca Rapid să ajungă în play-off pentru că ”s-ar da la o parte cu CFR Cluj”.

”Noi nu tragem pentru nimeni, este normal să le fie teamă, că suntem o echipă foarte bună. Sperăm că vom intra în play-off, noi vom trage pentru noi, pentru a urca cât mai sus în clasament, de ce nu, să trecem peste ei în clasament”, a mai spus rapidistul.

Mihai Stoica a pus ochii pe Alexandru Albu

Prestațiile lui Alexandru Albu în tricoul Rapidului nu au trecut neobservate. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a recunoscut că l-a remarcat pe fotbalist.

Reclamă

„L-am remarcat pe Albu, pe care l-am considerat mereu fundaş central, înainte de a ajunge la UTA, când era la Chiajna şi chiar dacă mai juca închizător. M-am gândit la el acum câţiva ani ca soluţie de fundaş central la noi, dar se cereau sume pe el, dar aş fi avut curajuş să risc.

Acum mă gândesc că am făcut bine, că am înţeles că era rapidist pur-sânge şi asta poate schimba multe. Am remarcat la Albu apetitul ofensiv, că a ajuns de multe ori în careul advers, că a marcat”, a spus Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și