Închide meniul

”N-aș vrea să o văd în play-off!” Gigi Becali a pus tunurile pe Rapid: ”S-ar da la o parte cu CFR Cluj!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 decembrie 2021, 15:03

”N-aș vrea să o văd în play-off!” Gigi Becali a pus tunurile pe Rapid: ”S-ar da la o parte cu CFR Cluj!”

Gigi Becali are concurență pentru semnătura lui David Miculescu

Profimedia

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, azi, de la ora 19:00
  • Gigi Becali a pus tunurile pe Rapid

Gigi Becali a pus tunurile pe Rapid după derby

Patronul FCSB nu își dorește ca Rapid să se califice în play-off în acest sezon. Gigi Becali este de părere că giuleștenii ”s-ar da la o parte” cu rivala la titlu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”N-a fost o revanșă, a fost doar un meci de campionat. De când a revenit din B, Rapid s-a pus imediat pe picioare, dar nu e încă o rivală. Atunci când va fi pe locurile unu, doi, trei, atunci da, va fi o rivală.

Știți de ce mă tem? N-aș vrea să văd Rapidul în play-off. În ultimele meciuri din play-off, dacă ar juca cu CFR Cluj, s-ar da la o parte.

Reclamă

Săpunaru e fotbalist, l-aș fi luat la națională dacă eram acolo. Dar el e atât de înrărit împotriva FCSB… La Rapid, Săpunaru e capul echipei, el e antrenorul”, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Citește și:

”Dă-i, mă, galben!” Arbitrajul lui Istvan Kovacs, pus la zid de Gigi Becali

Arbitrajul lui Istvan Kovacs din derby-ul FCSB – Rapid 3-1 a fost pus la zid de Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor este nemulțumit de maniera în care ”centralul” a procedat în anumite momente ale meciului.

Reclamă

”Prestația lui de aseară nu mi s-a părut extraordinară. N-a arbitrat perfect. Atunci când dai un 11 metri, nu-l dai că a spus ăla de la margine. N-ai nevoie de VAR, așa ceva ai mai văzut vreodată? Un 11 metri din ăsta? Nu există nicăieri așa ceva. 

Îi mai reproșez încă ceva – am spus înainte de meci să nu lase jocul agresiv tare, să ajungem cu jucătorii rupți, cu glezne ture. Dă-i, mă, galben din prima repriză ca să-i fie frică. Ori jucăm fotbal, ori rupem picioare? Agresivitate înseamnă altceva, nu să-i rupi piciorul”, a răbufnit Gigi Becali la ProX.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului
Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor
Liga 1 • 26 mart., 18:02
„Ne simţim atacaţi, cu adresă”. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”