Închide meniul
NEWS ALERT

Anunţ de ultimă oră făcut de FRF. Când vom afla noul selecţioner al României! Burleanu şi Stoichiţă s-au întors din Franţa

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2021, 21:35

Reclamă
Anunţ de ultimă oră făcut de FRF. Când vom afla noul selecţioner al României! Burleanu şi Stoichiţă s-au întors din Franţa

Varianta de rezervă a lui Răzvan Burleanu

Hepta

„O să facem în zilele următoare declarații în acest sens”, a spus Burleanu, citat de prosport.ro. El a fost completat de Stochiţă: „Au fost doar discuții! Cu toată lumea. O să vedeți după data de 31 (n.n. 31 decembrie)”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF caută noul selecţioner al României

„Sunt propuneri. Unii au dat 5, unii au dat 3, unii au dat 6. Sunt la mine, nu sunt obligat să le arăt la nimeni, alea nu sunt ca să le arăt la lume. Sunt propunerile celor din Comisia Tehnică, într-o ordine aleatorie.

Fiecare și-a asumat răspunderea să propună unul, doi, trei, patru, cinci selecționeri. Sau șase, mi se pare că unul a propus și șase. Și atunci, noi trebuie să luăm în discuție toate numele care apar. Nu sunt voturi, să fie foarte clar”, a mai spus Stoichiţă, pentru sursa citată.

Gică Popescu îi atacă pe șefii FRF

Gică Popescu îi atacă pe șefii FRF, care caută cu disperare un nou selecționer. ”Nu s-a întâmplat niciodată ca federalii să alerge cu limba scoasă după selecționer!”, a tunat ”Baciul”, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu și Edi Iordănescu au spus ”pas” ofertei FRF, iar Ladislau Boloni și Adrian Ursea sunt ultimele două nume apărute pe lista șefilor fotbalului românesc.

”Păi la echipa națională ar trebui să fie coadă. Dacă o punem strict pe echipa națională, ce reprezintă echipa națională, în ce vitrină te așează echipa națională. Cred că nu s-a întâmplat niciodată în istoria echipei naționale ca federalii să alerge cu limba scoasă după un antrenor să îl pună la echipa națională.

Echipa națională e icoană fotbalului românesc. La echipa națională trebuie să vii cu suflet, cu ambiție, să zici echipa națională încerc să o ridic. Toți știu că echipa națională e într-o situație foarte delicată. Și-a pierdut respectul tuturor echipelor naționale cu care joacă, toate echipele care vin să joace la București sau unde ne punem în deplasare pun 3 puncte în dreptul meciurilor contra României.

Reclamă 4 / 0/3

Respectul se câștigă sau se recâștigă prin rezultate. Dacă începi să-i bați, numai așa te respectă. Îi bați, îi bați, te respectă, te bat, o să se uite la tine. Echipa națională acum este un target foarte ambițios. O calificare este o țintă greu de realizat și probabil că asta este și un motiv, cred, al antrenorilor de a refuza echipa națională”, a declarat, Gică Popescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și