Închide meniul
EXCLUSIV

Gică Popescu îi atacă pe șefii FRF: ”Nu s-a întâmplat niciodată ca federalii să alerge cu limba scoasă după selecționer!” De ce crede ”Baciul” că antrenorii refuză pe bandă rulantă naționala

Dragoș Vasile Publicat: 29 decembrie 2021, 19:19

Reclamă
Gică Popescu îi atacă pe șefii FRF: ”Nu s-a întâmplat niciodată ca federalii să alerge cu limba scoasă după selecționer!” De ce crede ”Baciul” că antrenorii refuză pe bandă rulantă naționala

Gică Popescu îi atacă pe șefii din fotbalul românesc

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Gică Popescu îi atacă pe șefii FRF

Fostul mare internațional a pus tunurile pe Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, care caută în continuare un selecționer după plecarea lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu și Edi Iordănescu au spus ”pas” ofertei FRF, iar Ladislau Boloni și Adrian Ursea sunt ultimele două nume apărute pe lista șefilor fotbalului românesc.

”Păi la echipa națională ar trebui să fie coadă. Dacă o punem strict pe echipa națională, ce reprezintă echipa națională, în ce vitrină te așează echipa națională. Cred că nu s-a întâmplat niciodată în istoria echipei naționale ca federalii să alerge cu limba scoasă după un antrenor să îl pună la echipa națională. 

Echipa națională e icoană fotbalului românesc. La echipa națională trebuie să vii cu suflet, cu ambiție, să zici echipa națională încerc să o ridic. Toți știu că echipa națională e într-o situație foarte delicată. Și-a pierdut respectul tuturor echipelor naționale cu care joacă, toate echipele care vin să joace la București sau unde ne punem în deplasare pun 3 puncte în dreptul meciurilor contra României. 

Respectul se câștigă sau se recâștigă prin rezultate. Dacă începi să-i bați, numai așa te respectă. Îi bați, îi bați, te respectă, te bat, o să se uite la tine. Echipa națională acum este un target foarte ambițios. O calificare este o țintă greu de realizat și probabil că asta este și un motiv, cred, al antrenorilor de a refuza echipa națională”, a declarat, Gică Popescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Stoica e categoric: ”Hagi ar fi fost cea mai bună variantă, clar!”

Mihai Stoica este de părere că Gică Hagi putea să devină selecționer chiar dacă antrena Farul Constanța. Deși sunt rivali în Liga 1, managerul general de la FCSB susține cu tărie această idee.

”Hagi era singurul om pe care eu… noi suntem rivali cu Hagi în campionat, eu aş fi fost de acord să rămână să antreneze Viitorul (n.r. Farul) şi să fie şi selecţioner. Că au fost destule cazuri, era o situaţie specială, dar să fii şi proprietar, şi să fii şi selecţioner, e un pic mai delicată situaţia şi nu ştiu cât timp ar fi avut Hagi.

Ar fi fost cea mai bună variantă, clar! Poate altcineva s-ar fi gândit cum să obţină un avantaj pentru clubul lui, nu şi Hagi. Hagi e prea corect cu fotbalul şi cu viaţa. Când e vorba de Hagi lucrurile se văd altfel, pentru că Hagi e prea corect. Hagi e corect, e definiţia corectitudinii, nu ar fi făcut nimic altceva decât să facă selecţia”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă
Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:34

„Va face România blat cu Slovacia?” Mihai Stoichiță nu a stat pe gânduri și a răspuns direct!

19:31

VideoScene şocante în timpul meciului lui ACS Dinamo! Un jucător s-a prăbuşit inconştient pe teren! Ambulanţa a intervenit de urgenţă

18:57

„Am avut cea mai rapidă maşină!” Lando Norris, reacţie fermă după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei

18:38

Albania e „campioana” amenzilor la EURO 2024! A venit nota de plată din partea UEFA, după incidentele provocate de fani

18:36

Drama neştiută a lui Florin Niţă! Povestea din spatele „eroului” naţionalei: „Plâng, dacă încep să povestesc!”

18:22

„O greşeală fatală!” Avertisment pentru România, înaintea duelului decisiv cu Slovacia: „Nu va fi un meci de salon!”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și