Închide meniul
NEWS ALERT

Anunţ de ultimă oră făcut de FRF. Când vom afla noul selecţioner al României! Burleanu şi Stoichiţă s-au întors din Franţa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2021, 21:35

Anunţ de ultimă oră făcut de FRF. Când vom afla noul selecţioner al României! Burleanu şi Stoichiţă s-au întors din Franţa

Varianta de rezervă a lui Răzvan Burleanu

Hepta

„O să facem în zilele următoare declarații în acest sens”, a spus Burleanu, citat de prosport.ro. El a fost completat de Stochiţă: „Au fost doar discuții! Cu toată lumea. O să vedeți după data de 31 (n.n. 31 decembrie)”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF caută noul selecţioner al României

„Sunt propuneri. Unii au dat 5, unii au dat 3, unii au dat 6. Sunt la mine, nu sunt obligat să le arăt la nimeni, alea nu sunt ca să le arăt la lume. Sunt propunerile celor din Comisia Tehnică, într-o ordine aleatorie.

Fiecare și-a asumat răspunderea să propună unul, doi, trei, patru, cinci selecționeri. Sau șase, mi se pare că unul a propus și șase. Și atunci, noi trebuie să luăm în discuție toate numele care apar. Nu sunt voturi, să fie foarte clar”, a mai spus Stoichiţă, pentru sursa citată.

Gică Popescu îi atacă pe șefii FRF

Gică Popescu îi atacă pe șefii FRF, care caută cu disperare un nou selecționer. ”Nu s-a întâmplat niciodată ca federalii să alerge cu limba scoasă după selecționer!”, a tunat ”Baciul”, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu și Edi Iordănescu au spus ”pas” ofertei FRF, iar Ladislau Boloni și Adrian Ursea sunt ultimele două nume apărute pe lista șefilor fotbalului românesc.

”Păi la echipa națională ar trebui să fie coadă. Dacă o punem strict pe echipa națională, ce reprezintă echipa națională, în ce vitrină te așează echipa națională. Cred că nu s-a întâmplat niciodată în istoria echipei naționale ca federalii să alerge cu limba scoasă după un antrenor să îl pună la echipa națională.

Echipa națională e icoană fotbalului românesc. La echipa națională trebuie să vii cu suflet, cu ambiție, să zici echipa națională încerc să o ridic. Toți știu că echipa națională e într-o situație foarte delicată. Și-a pierdut respectul tuturor echipelor naționale cu care joacă, toate echipele care vin să joace la București sau unde ne punem în deplasare pun 3 puncte în dreptul meciurilor contra României.

Reclamă 4 / 0/3

Respectul se câștigă sau se recâștigă prin rezultate. Dacă începi să-i bați, numai așa te respectă. Îi bați, îi bați, te respectă, te bat, o să se uite la tine. Echipa națională acum este un target foarte ambițios. O calificare este o țintă greu de realizat și probabil că asta este și un motiv, cred, al antrenorilor de a refuza echipa națională”, a declarat, Gică Popescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și