Închide meniul

Radu Voina critică dur decizia de a-i oferi Cristinei Neagu un salariu de 20.000 de euro pe lună! „De vină nu e cel care cere, e cel care dă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2021, 23:19

Radu Voina critică dur decizia de a-i oferi Cristinei Neagu un salariu de 20.000 de euro pe lună! „De vină nu e cel care cere, e cel care dă

Radu Voina critică dur decizia de a-i oferi Cristinei Neagu un salariu de 20.000 de euro pe lună

Profimediaimages

Mai ales că banii din care e plătită interul stânga sunt publici. După ce a acceptat să joace încă doi ani pentru Tigroaice, jucătoarea de 33 de ani a devenit cea mai bine plătită din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Pare că a venit cineva să zică ‘păi, bine, măi, semnați prelungirea și nu faceți și anunțul oficial?’. E o prezentare amatoare făcută de un club care se vrea profesionist. Prin ce face arată că mai e cale lungă.

De vină nu e cel care cere, e cel care dă. Cunoscând lumea handbalului, eu consider că e exagerat salariul, dar e părerea mea, care contează mai puțin. Având în vedere că e din bani publici, e puțin exagerat. România plătește cele mai mari salarii din lume la handbal”, a spus Voina, citat de digisport.ro.

Cristina Neagu, criticată că nu mai joacă pentru naţionala României

Voina a criticat şi decizia Cristinei Neagu de a se retrage temporar de la echipa naţională. Fără ea, tricolorele au încheiat pe locul 13 ultima ediţie a Campionatului Mondial, nereuşind să obţină nici un rezultat notabil.

„Cristina Neagu s-a retras temporar de la echipa națională. N-am înțeles-o niciodată și cred că niciun sportiv sau fost sportiv înțelege acest lucru. Echipa națională nu se refuză niciodată. În fața unui Campionat Mondial, nu poți lăsa echipa să joace fără tine. Echipa României, cu Cristina Neagu, joacă într-un fel și în alt fel fără Cristina Neagu”, a mai spus campionul mondial.

Reclamă

Cristina Neagu şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti

„Clubul Sportiv Municipal București îi anunță atât pe fanii noștri, cât și pe toți suporterii handbalului din țara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor și în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani și jumătate! Cristina Neagu și Clubul Sportiv Municipal București au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina și-a prelungit actuala înțelegere cu încă doi ani!

Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, 33 de ani, evoluează la CSM București din 2017. Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ nr. 5 București. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Vâlcea și ŽRK Budućnost.

Mult succes, Cristina Neagu!„, se anunţă în comunicatul celor de la CSM Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3

Cristina Neagu, şase trofee în Liga Naţională

Cristina Neagu ar fi ajuns, încă de la începutul lunii, la un acord cu CSM București. Noul contract este valabil până în 2024. Neagu ar urma să încaseze lunar 20.000 de euro la echipa aflată pe locul 3 în Liga Florilor.

Sportiva ajunsă la 33 de ani are în palmares șase trofee cucerite în Liga Națională și a fost desemnată de șase ori cea mai bună handbalistă din România.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și