Închide meniul

Radu Voina critică dur decizia de a-i oferi Cristinei Neagu un salariu de 20.000 de euro pe lună! „De vină nu e cel care cere, e cel care dă”

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2021, 23:19

Radu Voina critică dur decizia de a-i oferi Cristinei Neagu un salariu de 20.000 de euro pe lună! „De vină nu e cel care cere, e cel care dă

Radu Voina critică dur decizia de a-i oferi Cristinei Neagu un salariu de 20.000 de euro pe lună

Profimediaimages

  • Cristina Neagu va câştiga lunar 20.000 de euro
  • Neagu a semnat pe încă doi ani cu CSM Bucureşti

Mai ales că banii din care e plătită interul stânga sunt publici. După ce a acceptat să joace încă doi ani pentru Tigroaice, jucătoarea de 33 de ani a devenit cea mai bine plătită din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Pare că a venit cineva să zică ‘păi, bine, măi, semnați prelungirea și nu faceți și anunțul oficial?’. E o prezentare amatoare făcută de un club care se vrea profesionist. Prin ce face arată că mai e cale lungă.

De vină nu e cel care cere, e cel care dă. Cunoscând lumea handbalului, eu consider că e exagerat salariul, dar e părerea mea, care contează mai puțin. Având în vedere că e din bani publici, e puțin exagerat. România plătește cele mai mari salarii din lume la handbal”, a spus Voina, citat de digisport.ro.

Reclamă

Cristina Neagu, criticată că nu mai joacă pentru naţionala României

Voina a criticat şi decizia Cristinei Neagu de a se retrage temporar de la echipa naţională. Fără ea, tricolorele au încheiat pe locul 13 ultima ediţie a Campionatului Mondial, nereuşind să obţină nici un rezultat notabil.

„Cristina Neagu s-a retras temporar de la echipa națională. N-am înțeles-o niciodată și cred că niciun sportiv sau fost sportiv înțelege acest lucru. Echipa națională nu se refuză niciodată. În fața unui Campionat Mondial, nu poți lăsa echipa să joace fără tine. Echipa României, cu Cristina Neagu, joacă într-un fel și în alt fel fără Cristina Neagu”, a mai spus campionul mondial.

Reclamă

Cristina Neagu şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti

„Clubul Sportiv Municipal București îi anunță atât pe fanii noștri, cât și pe toți suporterii handbalului din țara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor și în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani și jumătate! Cristina Neagu și Clubul Sportiv Municipal București au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina și-a prelungit actuala înțelegere cu încă doi ani!

Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, 33 de ani, evoluează la CSM București din 2017. Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ nr. 5 București. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Vâlcea și ŽRK Budućnost.

Mult succes, Cristina Neagu!„, se anunţă în comunicatul celor de la CSM Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3

Cristina Neagu, şase trofee în Liga Naţională

Cristina Neagu ar fi ajuns, încă de la începutul lunii, la un acord cu CSM București. Noul contract este valabil până în 2024. Neagu ar urma să încaseze lunar 20.000 de euro la echipa aflată pe locul 3 în Liga Florilor.

Sportiva ajunsă la 33 de ani are în palmares șase trofee cucerite în Liga Națională și a fost desemnată de șase ori cea mai bună handbalistă din România.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 28 mart., 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie
CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cine e starul care a venit să dea goluri lângă Cristina Neagu
Handbal • 25 mart., 17:53
CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Cine e starul care a venit să dea goluri lângă Cristina Neagu
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Handbal • 24 mart., 18:32
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana