Închide meniul
VIDEO

Sergiu Buş, primul interviu după ce a semnat cu CFR Cluj. „Am revenit acasă!”. Promisiunea pe care le-a făcut-o fanilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2021, 13:44

Sergiu Buş, primul interviu după ce a semnat cu CFR Cluj. „Am revenit acasă!. Promisiunea pe care le-a făcut-o fanilor

Sergiu Buș a învins-o pe CFR Cluj, în instanță

Sergiu Buș / Youtube CFR Cluj

Buş s-a întors după şapte ani în Gruia şi visează la un nou titlu. A fost în echipa ardelenilor în sezonul 2009-2010, atunci când CFR reuşea eventul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Buş: „E un sentiment aparte, pot să ajut CFR-ul”

Am revenit acasă. Am un sentiment aparte acum că m-am întors. Am plecat de aici singur, iar acum m-am întors cu o familie, aşa că sunt bucuros. Este presiune la CFR Cluj, întotdeauna a fost. Dar eu cred că am o anumită experienţă şi pot să ajut CFR-ul, pentru că am crescut aici.

Într-adevăr, aşteptările sunt mari, dar mă bucur că sunt aşa deoarece vreau să fiu cât mai responsabil şi chiar vreau să îi fac fericiţi pe fani. Pe majoritatea cred că îi cunosc, mai ales pe cei din galerie„, a declarat Sergiu Buş.

Sergiu Buș este crescut la CFR Cluj și s-a aflat mulți ani sub contract cu formația din Gruia, dar nu s-a impus niciodată ca titular. A adunat doar 23 de meciuri pentru CFR, reușind să înscrie trei goluri.

Încă de când eram la grupele de copii simţeam că la CFR este o emulaţie, o energie bună şi uite că în timp s-a scris istorie aici. În ultimii ani s-au câştigat patru campionate, au fost participări în Liga Campionilor, în Europa League, şi sper eu să mai urmeze.

Reclamă

Îmi doresc să ajut echipa. Într-adevăr, atacanţii au jucat foarte bine în prima parte a campionatului, au înscris goluri şi e foarte bine că au ajutat echipa. Eu îmi voi vedea însă de pregătire şi de treaba mea. Antrenorul va decide cine să joace, iar noi îi vom respecta decizia„, a mai spus noul vârf al lui CFR Cluj.

Sergiu Buș va încasa 15.000 de euro la CFR Cluj. Fotbalistul a primit și 50.000 de euro la semnătură. În urmă cu două sezoane, atacantul român a înscris 10 goluri pentru Gaz Metan Mediaş.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și