Închide meniul
VIDEO

Sergiu Buş, primul interviu după ce a semnat cu CFR Cluj. „Am revenit acasă!”. Promisiunea pe care le-a făcut-o fanilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2021, 13:44

Reclamă
Sergiu Buş, primul interviu după ce a semnat cu CFR Cluj. „Am revenit acasă!. Promisiunea pe care le-a făcut-o fanilor

Sergiu Buș a învins-o pe CFR Cluj, în instanță

Sergiu Buș / Youtube CFR Cluj

Buş s-a întors după şapte ani în Gruia şi visează la un nou titlu. A fost în echipa ardelenilor în sezonul 2009-2010, atunci când CFR reuşea eventul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Buş: „E un sentiment aparte, pot să ajut CFR-ul”

Am revenit acasă. Am un sentiment aparte acum că m-am întors. Am plecat de aici singur, iar acum m-am întors cu o familie, aşa că sunt bucuros. Este presiune la CFR Cluj, întotdeauna a fost. Dar eu cred că am o anumită experienţă şi pot să ajut CFR-ul, pentru că am crescut aici.

Într-adevăr, aşteptările sunt mari, dar mă bucur că sunt aşa deoarece vreau să fiu cât mai responsabil şi chiar vreau să îi fac fericiţi pe fani. Pe majoritatea cred că îi cunosc, mai ales pe cei din galerie„, a declarat Sergiu Buş.

Sergiu Buș este crescut la CFR Cluj și s-a aflat mulți ani sub contract cu formația din Gruia, dar nu s-a impus niciodată ca titular. A adunat doar 23 de meciuri pentru CFR, reușind să înscrie trei goluri.

Încă de când eram la grupele de copii simţeam că la CFR este o emulaţie, o energie bună şi uite că în timp s-a scris istorie aici. În ultimii ani s-au câştigat patru campionate, au fost participări în Liga Campionilor, în Europa League, şi sper eu să mai urmeze.

Reclamă
Reclamă 4

Îmi doresc să ajut echipa. Într-adevăr, atacanţii au jucat foarte bine în prima parte a campionatului, au înscris goluri şi e foarte bine că au ajutat echipa. Eu îmi voi vedea însă de pregătire şi de treaba mea. Antrenorul va decide cine să joace, iar noi îi vom respecta decizia„, a mai spus noul vârf al lui CFR Cluj.

Sergiu Buș va încasa 15.000 de euro la CFR Cluj. Fotbalistul a primit și 50.000 de euro la semnătură. În urmă cu două sezoane, atacantul român a înscris 10 goluri pentru Gaz Metan Mediaş.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și