Închide meniul

După Cristina Neagu, CSM București a dat o nouă lovitură! Elizabeth Omoregie şi-a prelungit contractul chiar de ziua ei. ”Liza rămâne tigroaică!”

Dragoș Vasile Publicat: 30 decembrie 2021, 14:49

Reclamă
După Cristina Neagu, CSM București a dat o nouă lovitură! Elizabeth Omoregie şi-a prelungit contractul chiar de ziua ei. ”Liza rămâne tigroaică!”

Elizabeth Omoregie şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti

Profimedia

Elizabeth Omoregie şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti

Sosită în 2018 la Bucureşti de la Krim Ljubljana, multipla campioană a Sloveniei, Elizabeth Omoregie, a devenit în scurt timp una dintre jucătoarele de bază ale echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elizabeth a luat decizia de a semna prelungirea angajamentului cu CSM Bucureşti chiar în ziua în care a împlinit 25 de ani.

”Liza rămâne tigroaică!”, a anunțat CSM București.

Născută la Atena, Grecia, la 29 decembrie 1996, Elizabeth Omoregie a copilărit la Plevna, în Bulgaria, ţara natală a mamei sale. A început să practice atletismul, dar, la vârsta de opt ani, a fost remarcată de antrenorii Nasko Tabakov şi Gabriela Petrova de la echipa de handbal HC Lovech 98. Aşa a ajuns să calce pe urmele mamei sale, care a fost portar de handbal.

Reclamă

„Atunci aveam doar 8 ani, dar mi-am dat seama foarte repede că handbalul va juca un rol foarte important în viaţa mea”, declara cu mai multă vreme în urmă Elizabeth.

Cariera lui Elizabeth Omoregie

În 2007 s-a transferat la Lokomotiv Varna, iar un an mai târziu, în 2008, s-a alăturat echipei Sugar din oraşul Plevna. Cu acest club a câştigat trei titluri de campioană a Bulgariei la categoriile Under 14, Under 16 şi Under 19. În sezonul 2011-2012 a debutat la prima echipă a lui Sugar Pleven din campionatul Bulgariei, devenind cea mai bună marcatoare a echipei în acel sezon, la finalul căruia Sugar Pleven a încheiat competiţia pe locul trei.

La 6 octombrie 2014, la vârsta de 17 ani, Elizabeth Omoregie îşi începea ascensiunea în handbalul mare, semnând un contract cu formaţia slovenă Krim Ljubljana.

Reclamă 4 / 0/3

După patru ani petrecuţi la Ljubljana, timp în care a primit şi cetăţenia slovenă, Elizabeth a semnat cu CSM Bucureşti.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și