Închide meniul

Simona Halep, reacție fabuloasă în prima zi din 2022. „Unii cu sapa, alții cu mapa”. Cum s-a amuzat după ce a petrecut noaptea de Revelion departe de Toni Iuruc

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2022, 11:05

Reclamă
Simona Halep, reacție fabuloasă în prima zi din 2022. „Unii cu sapa, alții cu mapa. Cum s-a amuzat după ce a petrecut noaptea de Revelion departe de Toni Iuruc

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat / Instagram Simona Halep

Halep și-a petrecut noaptea de Revelion alături de echipa ei. A avut lângă ea și două jucătoare din România, Irina Bara și Alexandra Cadanțu. Totuși, i-a lipsit prezența celui cu care s-a căsătorit în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, mesaj fabulos pentru Toni Iuruc

Sportiva s-a şi amuzat cu un colaj format din două imagini, una cu ea şi una cu soţul său. A alăturat și mesajul: “Unii cu sapa, alţii cu mapa”.

Simona Halep și Toni Iuruc
Simona Halep, mesaj amuzant pentru Toni Iuruc

„Simo” a postat și mai multe poze de la nuntă. „Adio, 2021! Ai fost dificil și special în același timp„, a fost descrierea uneia dintre acestea.

Simona Halep
Simona Halep, imagine specială în prima zi din 2022

Simona Halep, locul 20 WTA, va începe sezonul la competiţia de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set, programată din 3 ianuarie.

Simona Halep, antrenament special înainte de Australian Open 2022

Simona Halep a început pregătirile pentru Australian Open 2022, turneu de Grand Slam pe care încă nu a reuşit să-l câştige. Aflată în Australia, românca ajunsă pe locul 20 WTA s-a antrenat cu liderul Ashleigh Barty.

Reclamă

Cele două sunt bune prietene şi şi-au încercat forţele pe Rod Laver Arena. Halep a postat o fotografie pe reţelele de socializare, alături de mesajul: „E întotdeauna o plăcere să împart terenul cu tine, Ash Barty„.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 16:30 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și