Închide meniul

Marele regret al lui Ion Ţiriac. Singurul lucru pe care nu l-a putut „cumpăra” miliardarul român, ajuns la 82 de ani

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2022, 16:46

Reclamă
Marele regret al lui Ion Ţiriac. Singurul lucru pe care nu l-a putut „cumpăra miliardarul român, ajuns la 82 de ani

Marele regret al lui Ion Ţiriac

Hepta

”Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă. Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, a spus Ţiriac, citat de digisport.ro.

Ion Țiriac, gest uriaș înainte de sărbători

Liviu Ursuleanu a fost antrenorul Simonei Halep pe vremea junioratului, dar și adversarul lui Ion Țiriac la alegerile din 2019 pentru postul de președinte al Federației Române de tenis.

Liviu Ursuleanu se luptă cu cancerul și avea nevoie de 30.000 de euro pentru a se opera. Jumătate din sumă a fost donată de Ion Țiriac, în timp ce restul au venit din partea unor sportivi, dar și oameni simpli.

„Le mulțumesc din suflet tuturor! Nu mă așteptam, sincer. Sunt oameni din tenis pe care îi cunosc, dar și mulți pe care nu-i știu. Oameni care mi-au trimis în cont cât au putut. Acum îmi dau seama cât de importantă este sănătatea.

Reclamă

Îmi este foarte greu, mai ales că am ajuns să depind de tatăl meu, care are 93 de ani, și nici nu aude. Nu pot să mă ridic singur din pat

Merg cu încredere să mă operez, altă variantă n-am. A crescut foarte mult tumoarea de la șold. Noroc că e capsulată. În octombrie, am fost la Bologna și mi-au zis că trebuie tăiat piciorul. N-am acceptat și am fost în Turcia. Medicii de acolo mi-au zis că nu trebuie tăiat, că se poate repara”, a spus Ursuleanu pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și