Închide meniul

Marele regret al lui Ion Ţiriac. Singurul lucru pe care nu l-a putut „cumpăra” miliardarul român, ajuns la 82 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2022, 16:46

Marele regret al lui Ion Ţiriac. Singurul lucru pe care nu l-a putut „cumpăra miliardarul român, ajuns la 82 de ani

Marele regret al lui Ion Ţiriac

Hepta

”Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă. Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, a spus Ţiriac, citat de digisport.ro.

Ion Țiriac, gest uriaș înainte de sărbători

Liviu Ursuleanu a fost antrenorul Simonei Halep pe vremea junioratului, dar și adversarul lui Ion Țiriac la alegerile din 2019 pentru postul de președinte al Federației Române de tenis.

Citește și:

Liviu Ursuleanu se luptă cu cancerul și avea nevoie de 30.000 de euro pentru a se opera. Jumătate din sumă a fost donată de Ion Țiriac, în timp ce restul au venit din partea unor sportivi, dar și oameni simpli.

„Le mulțumesc din suflet tuturor! Nu mă așteptam, sincer. Sunt oameni din tenis pe care îi cunosc, dar și mulți pe care nu-i știu. Oameni care mi-au trimis în cont cât au putut. Acum îmi dau seama cât de importantă este sănătatea.

Reclamă

Îmi este foarte greu, mai ales că am ajuns să depind de tatăl meu, care are 93 de ani, și nici nu aude. Nu pot să mă ridic singur din pat

Merg cu încredere să mă operez, altă variantă n-am. A crescut foarte mult tumoarea de la șold. Noroc că e capsulată. În octombrie, am fost la Bologna și mi-au zis că trebuie tăiat piciorul. N-am acceptat și am fost în Turcia. Medicii de acolo mi-au zis că nu trebuie tăiat, că se poate repara”, a spus Ursuleanu pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ion Ţiriac are 82 de ani
  • Ţiriac este unul dintre miliardarii României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și