Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf a început ”curățenia de iarnă” la Universitatea Craiova! Ce jucători nu vor fi luați în cantonamentul din Turcia + Numele importante care se află pe ”lista neagră”

Dragoș Vasile Publicat: 2 ianuarie 2022, 16:41

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf a început ”curățenia de iarnă” la Universitatea Craiova! Ce jucători nu vor fi luați în cantonamentul din Turcia + Numele importante care se află pe ”lista neagră”

Suma pe care trebuie să o achite Mihai Rotaru pentru a-l aduce pe Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf este dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Laurenţiu Reghecampf a început ”curățenia de iarnă” la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova tremură pentru play-off, iar Laurențiu Reghecampf a început ”curățenia de iarnă”. Matteo Fedele, Antoni Ivanov, Mihai Roman și Mihai Bălașa sunt jucătorii care nu vor fi luați în cantonamentul de iarnă din Turcia, potrivit fanatik.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei patru fotbaliști nu l-au convins pe ”Reghe”, astfel că sunt liberi să își caute noi echipe. În caz contrar, vor fi trimiși la echipa a doua a clubului.

De asemenea, nume importante de la echipă, precum Ionuț Vînă, Mirko Pigliacelli, Mihai Căpățână sau Ștefan Vlădoiu se află pe ”lista neagră” a antrenorului, informează sursa citată.

Cu nouă etape rămase de disputat din sezonul regulat, Universitatea Craiova e pe locul 5, la egalitate de puncte cu echipele ce ocupă poziţiile 6 şi 7, Farul Constanţa şi Rapid.

Mihai Rotaru, mesaj clar despre postul lui Laurenţiu Reghecampf

Mihai Rotaru trage un semnal de alarmă după ce Universitatea Craiova a ajuns să tremure pentru un loc de play-off. Oltenii sunt la 25 de puncte de liderul CFR Cluj, iar şeful lor se gândeşte chiar şi la retrogradare.

Reclamă

”Nu există cu dacă. Dacă vom continua așa, vom retrograda, e simplu. Nu luăm în calcul pierderea play-off-ului, ar fi un dezastru managerial din toate punctele de vedere. Noi ne batem la podiumul campionatului, la locul trei, și la Cupa României, acestea sunt obiectivele Universității Craiova.

Nu luăm în calcul schimbarea antrenorului. Avem încredere că totul se poate rezolva, pentru că echipa, în afara meciului cu UTA, și-a dominat adversarii. Am dominat-o pe FCSB, care a câștigat în minutul 93 după ce noi am avut ocazii mari în repriza a doua”, a declarat Mihai Rotaru, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și