Închide meniul

Mihai Rotaru a răbufnit după ce Craiova a ajuns la 25 de puncte de liderul CFR. „Dacă vom continua așa, vom retrograda”. Mesaj clar despre Laurenţiu Reghecampf

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2021, 20:16

Mihai Rotaru a răbufnit după ce Craiova a ajuns la 25 de puncte de liderul CFR. „Dacă vom continua așa, vom retrograda. Mesaj clar despre Laurenţiu Reghecampf

Mihai Rotaru e patronul Universității Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unui interviu / Hepta

  • Universitatea Craiova a ajuns să tremure pentru un loc de play-off
  • Oltenii sunt la 25 de puncte de liderul CFR

”Nu există cu dacă. Dacă vom continua așa, vom retrograda, e simplu. Nu luăm în calcul pierderea play-off-ului, ar fi un dezastru managerial din toate punctele de vedere. Noi ne batem la podiumul campionatului, la locul trei, și la Cupa României, acestea sunt obiectivele Universității Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru: „Nu luăm în calcul schimbarea antrenorului”

Nu luăm în calcul schimbarea antrenorului. Avem încredere că totul se poate rezolva, pentru că echipa, în afara meciului cu UTA, și-a dominat adversarii. Am dominat-o pe FCSB, care a câștigat în minutul 93 după ce noi am avut ocazii mari în repriza a doua”, a declarat Mihai Rotaru, citat de digisport.ro.

Cu nouă etape rămase de disputat din sezonul regulat, Craiova e pe locul 5, la egalitate de puncte cu echipele ce ocupă poziţiile 6 şi 7, Farul Constanţa şi Rapid.

Reclamă

Gigi Becali s-a enervat! Mesaj dur pentru Mihai Rotaru

Gigi Becali s-a enervat. Patronul celor de la FCSB susţine că avea o înţelegere cu Mihai Rotaru pe care ultimul ar fi încălcat-o. Oltenii ar fi intrat în luptă pentru Miculescu şi Păun, jucători pe care i-ar fi vrut şi vicecampioana. Becali este nemulţumit de mutarea lui Rotaru.

Gigi Becali i-a transmis un mesaj dur lui Mihai Rotaru de la Craiova. Latifundiarul din Pipera susţine că avea o înţelegere cu patronul oltenilor prin care cele două echipe nu îşi fac concurenţă atunci când una dintre ele vrea un jucător din campionatul intern.

Reclamă

Se pare însă că Mihai Rotaru ar fi încălcat înţelegerea avută cu Gigi Becali. Craiova s-ar fi interesat de Nicolae Păun şi David Miculescu, jucători doriţi şi de echipa vicecampioană. Supărat de faptul că Rotaru a încălcat înţelegerea, Becali spune că nu mai este interesat de cei doi fotbalişti.

„E treaba lui Rotaru dacă a ales să încalce înțelegerea pe care noi doi o aveam, dar eu vreau să îi transmit două lucruri. Are liber să îi transfere pe Păun și Miculescu pentru că eu nu intru în nicio licitație cu el. El știe bine ce am discutat noi, dar e treaba lui ce vrea să facă acum. Oricum, nu mai are nicio șansă la titlu și să zică mulțumesc dacă intră în play-off. Dacă trece peste Rapid intră, dacă nu, atunci la revedere. Ei nu au fost în stare să fie acum peste Voluntari, Botoșani, iar de noi și CFR ce să mai spunem. Stai că au de furcă și cu Farul lui Gică Hagi”, a spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă