Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf a început ”curățenia de iarnă” la Universitatea Craiova! Ce jucători nu vor fi luați în cantonamentul din Turcia + Numele importante care se află pe ”lista neagră”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 ianuarie 2022, 16:41

Laurenţiu Reghecampf a început ”curățenia de iarnă” la Universitatea Craiova! Ce jucători nu vor fi luați în cantonamentul din Turcia + Numele importante care se află pe ”lista neagră”

Suma pe care trebuie să o achite Mihai Rotaru pentru a-l aduce pe Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf este dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Laurenţiu Reghecampf a început ”curățenia de iarnă” la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova tremură pentru play-off, iar Laurențiu Reghecampf a început ”curățenia de iarnă”. Matteo Fedele, Antoni Ivanov, Mihai Roman și Mihai Bălașa sunt jucătorii care nu vor fi luați în cantonamentul de iarnă din Turcia, potrivit fanatik.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei patru fotbaliști nu l-au convins pe ”Reghe”, astfel că sunt liberi să își caute noi echipe. În caz contrar, vor fi trimiși la echipa a doua a clubului.

De asemenea, nume importante de la echipă, precum Ionuț Vînă, Mirko Pigliacelli, Mihai Căpățână sau Ștefan Vlădoiu se află pe ”lista neagră” a antrenorului, informează sursa citată.

Cu nouă etape rămase de disputat din sezonul regulat, Universitatea Craiova e pe locul 5, la egalitate de puncte cu echipele ce ocupă poziţiile 6 şi 7, Farul Constanţa şi Rapid.

Citește și:

Mihai Rotaru, mesaj clar despre postul lui Laurenţiu Reghecampf

Mihai Rotaru trage un semnal de alarmă după ce Universitatea Craiova a ajuns să tremure pentru un loc de play-off. Oltenii sunt la 25 de puncte de liderul CFR Cluj, iar şeful lor se gândeşte chiar şi la retrogradare.

Reclamă

”Nu există cu dacă. Dacă vom continua așa, vom retrograda, e simplu. Nu luăm în calcul pierderea play-off-ului, ar fi un dezastru managerial din toate punctele de vedere. Noi ne batem la podiumul campionatului, la locul trei, și la Cupa României, acestea sunt obiectivele Universității Craiova.

Nu luăm în calcul schimbarea antrenorului. Avem încredere că totul se poate rezolva, pentru că echipa, în afara meciului cu UTA, și-a dominat adversarii. Am dominat-o pe FCSB, care a câștigat în minutul 93 după ce noi am avut ocazii mari în repriza a doua”, a declarat Mihai Rotaru, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și