Închide meniul

Ca la ei, la nimeni! Nicolo Napoli, favorit să preia FC U Craiova 1948. Antrenorul poate reveni pentru a 8-a oară la clubul lui Adrian Mititelu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 ianuarie 2022, 15:36

Ca la ei, la nimeni! Nicolo Napoli, favorit să preia FC U Craiova 1948. Antrenorul poate reveni pentru a 8-a oară la clubul lui Adrian Mititelu

Nicolo Napoli i-a revitalizat pe oltenii de la FC U Craiova 1948

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Nicolo Napoli, favorit să preia FC U Craiova 1948

Oltenii se află în căutarea unui al patrulea antrenor pentru acest sezon, după Adrian Mutu (12 meciuri), Flavius Stoican (4 meciuri) și Eugen Trică (4 meciuri). Preparatorul fizic Dan Vasilică este acum antrenor interimar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli, tehnician care i-a mai antrenat pe olteni în șapte rânduri, este favorit să ajungă în Bănie, anunță prosport.ro. Antrenorul a demisionat de la FC U Craiova 1948 în octombrie 2020, după victoria la scor cu Rapid, scor 5-0, în Liga 2.

”M-a dat o dată afară când eram în Europa. Acum, aveam 5 victorii, eram pe primul loc… Dar nu am mai rezistat! De ce eram supărat? Așa se întâmplă când patronul nu știe fotbal și vrea să se bage peste tot. Eu nu pot antrena pe ideile altora”, spunea atunci Napoli, potrivit sursei citate.

Adrian Mititelu l-a vrut la FC U Craiova 1948 pe Edi Iordănescu

Edi Iordănescu i-a răspuns rapid lui Adrian Mititelu, după ce finanţatorul lui FC U Craiova 1948 după ce antrenorul devenise înlocuitorul perfect al lui Eugen Trică, cel puţin în viziunea familiei Mititelu.

Conform digisport.ro, Iordănescu a oferit un răspuns negativ, chiar înainte ca negocierile dintre cele două părţi să înceapă. Edi este atras de ideea de a antrena în străinătate, mai ales după ultima experienţă din Liga 1, la FCSB.

Reclamă

Mai mult, episodul de la FCSB, acolo unde Gigi Becali a încălcat pactul de a nu interveni peste politica antrenorului l-ar face să nu meargă la Craiova. Acolo este cunoscut faptul că Adrian Mititelu are tendința de a proceda ca Gigi Becali atunci când vine vorba de echipa sa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și